keke323 發表於 2012-10-26 15:31

ilavbnm 發表於 2012-10-26 15:25 static/image/common/back.gif
睇得出...通常好人先短命...

所以你個死仔生存到而家囉{:6_174:} {:6_135:}

keke323 發表於 2012-10-26 15:33

ilavbnm 發表於 2012-10-26 15:25 static/image/common/back.gif
睇得出...通常好人先短命...

講返正題啦 ....一陣又離題呀 {:8_390:}

ilavbnm 發表於 2012-10-26 15:33

keke323 發表於 2012-10-26 15:31 static/image/common/back.gif
所以你個死仔生存到而家囉

我幾時話過我係好人...{:9_407:}

keke323 發表於 2012-10-26 15:34

ilavbnm 發表於 2012-10-26 15:33 static/image/common/back.gif
我幾時話過我係好人...

話時話.........而家儲緊錢換返條電源線比部 bdp 用 {:6_244:}

ilavbnm 發表於 2012-10-26 15:35

keke323 發表於 2012-10-26 15:33 static/image/common/back.gif
講返正題啦 ....一陣又離題呀

今次聽你講...比你威返次啦...{:8_376:}

jonson10 發表於 2012-10-26 15:42

keke323 發表於 2012-10-26 15:34 static/image/common/back.gif
話時話.........而家儲緊錢換返條電源線比部 bdp 用

jps {:1_262:}

KENXYZ 發表於 2012-10-26 16:15

十多年前兩腳插個D機
分吾到火地線
插錯左.機身有電
都俾許電到嚇一跳

jonson10 發表於 2012-10-26 16:20

KENXYZ 發表於 2012-10-26 16:15 static/image/common/back.gif
十多年前兩腳插個D機
分吾到火地線
插錯左.機身有電

我都試過, 電到彈起

就係因為插錯方向?

Samson2011 發表於 2012-10-26 18:26

>衣家除左放blueray, dvd, 連聽歌, 插手指/harddisk 播wav/mp3/wma/flac... 播翻版cd都用佢, 好很正
仲試過放24/192 d file, 超正

我用緊440,HDMI cable 用AQ forest,我覺得聲&晝及聽歌只是一般,希望450 真係有improve。

keke323 發表於 2012-10-26 19:32

jonson10 發表於 2012-10-26 15:42 static/image/common/back.gif
jps

又 JPS {:6_121:}
頁: 1 2 3 [4] 5
查看完整版本: 部pioneer 450 播碟多noise 過ps3

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。