truncate 發表於 2012-10-25 21:24

入手影女

影我6個月大的BB女

rlwk2009 發表於 2012-10-25 23:40

影囡囡,裝備重手啲都要{:6_175:}

truncate 發表於 2012-10-25 23:43

rlwk2009 發表於 2012-10-25 23:40 static/image/common/back.gif
影囡囡,裝備重手啲都要

yes....加上黑麻麻都影到相, 大人都冇話兒

胡彬 發表於 2012-10-26 13:10

裝備不足!你要買多部3\4細機影snap shot,有時出街帶唔到咁大件相機,或者來不切用大機,珍貴一刻過咗就無,呢啲錢唔限得

truncate 發表於 2012-10-26 20:56

胡彬 發表於 2012-10-26 13:10 static/image/common/back.gif
裝備不足!你要買多部3\4細機影snap shot,有時出街帶唔到咁大件相機,或者來不切用大機,珍貴一刻過咗就無 ...

我已有NEX5 {:8_392:}

fm31331 發表於 2012-11-10 14:29

truncate 發表於 2012-10-26 20:56 static/image/common/back.gif
我已有NEX5

勁呀!{:6_193:}

小瑟 發表於 2012-11-11 13:19

全線Sony機喎,想問係咪呢部都係電子觀景??

truncate 發表於 2012-11-11 15:52

小瑟 發表於 2012-11-11 13:19 static/image/common/back.gif
全線Sony機喎,想問係咪呢部都係電子觀景??

係! 用後發覺真係唔差, 尤其啱我呢d 夜盲人仕, 影黑野可以幫你加光對焦!!!
頁: [1]
查看完整版本: 入手影女

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。