keke323 發表於 2012-10-31 10:47

blindfaith3by8 發表於 2012-10-31 08:49 static/image/common/back.gif
試完聲真係買吾落手

無記錯風宅都有呢套 pioneer機...但唔知有無得試 {:6_183:}

blindfaith3by8 發表於 2012-10-31 12:17

keke323 發表於 2012-10-31 10:47 static/image/common/back.gif
無記錯風宅都有呢套 pioneer機...但唔知有無得試

去左幾間有貨但冇得試

keke323 發表於 2012-10-31 12:33

blindfaith3by8 發表於 2012-10-31 12:17 static/image/common/back.gif
去左幾間有貨但冇得試

不過我覺得呢套 pioneer 應該唔會差得過套 LG....
話晒都係獨立 amp 個輸出應該都好過套 LG {:6_238:}

blindfaith3by8 發表於 2012-10-31 12:58

keke323 發表於 2012-10-31 12:33 static/image/common/back.gif
不過我覺得呢套 pioneer 應該唔會差得過套 LG....
話晒都係獨立 amp 個輸出應該都好過套 LG   ...

我都係咁捻....但睇spec 得600w...x_x

keke323 發表於 2012-10-31 13:29

blindfaith3by8 發表於 2012-10-31 12:58 static/image/common/back.gif
我都係咁捻....但睇spec 得600w...x_x

但分析力始終都應該係 pioneer 好d話晒係獨立處理...
不過要另外買多部 bdp {:6_176:}

blindfaith3by8 發表於 2012-10-31 19:09

keke323 發表於 2012-10-31 13:29 static/image/common/back.gif
但分析力始終都應該係 pioneer 好d話晒係獨立處理...
不過要另外買多部 bdp   ...

That's y 叫佢試下聲先....
但ching知吾知佢可吾可以換有源十仔?因為佢吾係rac頭...係用其他speaker 一樣夾線....

有人話得~有人話吾得....x_x

keke323 發表於 2012-10-31 20:25

blindfaith3by8 發表於 2012-10-31 19:09 static/image/common/back.gif
That's y 叫佢試下聲先....
但ching知吾知佢可吾可以換有源十仔?因為佢吾係rac頭...係用其他speaker 一 ...

呢樣我真係唔多清楚 {:1_260:}
機背就係咁既 {:1_352:}

blindfaith3by8 發表於 2012-10-31 23:16

吾可以換十仔.... =.= try左.....但佢大人要佢買LG....因為all in one =.= ....我frd又咩都吾知.....

但佢話HTP-071中音好出....bass好D
LG 就清D wor =.=
個sales仲話HTP071冇surround sound when u watch tv .......

D sales真係..........

keke323 發表於 2012-10-31 23:46

blindfaith3by8 發表於 2012-10-31 23:16 static/image/common/back.gif
吾可以換十仔.... =.= try左.....但佢大人要佢買LG....因為all in one =.= ....我frd又咩都吾知.....

但佢 ...

正路都應該係 pioneer HTP-071 呢套好d既..話晒都獨立 amp...{:6_183:}
至於 sales d野信佢一半都比多佢喇 {:6_188:}

blindfaith3by8 發表於 2012-11-1 07:40

keke323 發表於 2012-10-31 23:46 static/image/common/back.gif
正路都應該係 pioneer HTP-071 呢套好d既..話晒都獨立 amp...
至於 sales d野信佢一半都比多佢 ...

但無論sales點勁都比吾上一個大王 XD

頁: 1 2 3 [4] 5
查看完整版本: $3000 budget =.= 要blu-ray + 5.1 ...可以有咩choice

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。