good88690 發表於 2012-10-24 18:26

我都好想玩自己改~

maner394 發表於 2012-10-24 19:10

good88690 發表於 2012-10-24 18:26 static/image/common/back.gif
我都好想玩自己改~

好容易換,可以搵D唔要的底板試下先!

corolladv 發表於 2012-10-26 09:17

好好玩, 會上癮.................{:6_193:}

maner394 發表於 2012-10-26 11:01

corolladv 發表於 2012-10-26 09:17 static/image/common/back.gif
好好玩, 會上癮.................

已經上咗癮了

CDR 發表於 2012-10-26 11:41

{:6_193:}{:6_193:}

inagawa 發表於 2012-10-26 15:01

好正,咩改電容唔洗$100咁抵玩?

新手難攪嗎?

matthew 發表於 2012-10-26 17:56

maner394 發表於 2012-10-23 22:37 static/image/common/back.gif
禾細佬啱啱取雞,比部雞禾啦

好好好........幾時食飯{:1_335:} {:1_335:} {:1_335:}

maner394 發表於 2012-10-26 22:35

inagawa 發表於 2012-10-26 15:01 static/image/common/back.gif
好正,咩改電容唔洗$100咁抵玩?

新手難攪嗎?

最高質日糸電容,都係幾蚊粒,如果識焊野,一D都唔難!

網上好多放教人換電容,可以參考下

夠man 就自己換電容

maner394 發表於 2012-10-26 22:35

matthew 發表於 2012-10-26 17:56 static/image/common/back.gif
好好好........幾時食飯

whatapp 傾啦{:6_167:}

kmr 發表於 2012-10-28 09:04

maner394 發表於 2012-10-26 22:35 static/image/common/back.gif
最高質日糸電容,都係幾蚊粒,如果識焊野,一D都唔難!

網上好多放教人換電容,可以參考下

師兄試埋 rifa, mit, mundorf, 更加之返唔到轉頭~ {:9_407:}
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: Popcorn Hour C-200 亂摩實錄

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。