fmk888 發表於 2012-10-21 00:18

ice_man 發表於 2012-10-20 22:51
上次聽完86真係有D失望,攪到下定決心入左5010...

86唔得??咁5009ok?

ice_man 發表於 2012-10-21 00:24

fmk888 發表於 2012-10-21 00:18 static/image/common/back.gif

76都OK,86應該都唔錯,上次估計都係器材唔配合所致....{:8_372:}

ANWKLO 發表於 2012-10-21 00:24

坐最前排, 除了唔多覺後置的聲, 整體平均交足功課, 又有紀念品 {:1_351:}

ice_man 發表於 2012-10-21 00:29

fmk888 發表於 2012-10-21 00:18 static/image/common/back.gif

上代Onkyo旗艦機5009,應該都唔會差得去邊啦....{:8_394:}

ice_man 發表於 2012-10-21 00:35

ANWKLO 發表於 2012-10-21 00:24 static/image/common/back.gif
坐最前排, 除了唔多覺後置的聲, 整體平均交足功課, 又有紀念品

正呀...{:9_426:}

tickyluk 發表於 2012-10-21 00:38

ANWKLO 發表於 2012-10-21 00:24 static/image/common/back.gif
坐最前排, 除了唔多覺後置的聲, 整體平均交足功課, 又有紀念品

Ching, 我坐最后排,可能你比后面dChing擋住,后面都有料到,batman 小丑射裝甲車果段車內果個shot 聽子彈連貫性同定位very good!{:6_142:}

cosworth01hk 發表於 2012-10-21 00:46

隻Titanic真係有d問題, 高頻比較尖同炒耳
至於其餘幾隻效果都唔錯
連貫度真孩幾好
不過可能我重口味啦
我就覺得76夾KEF R Series有d薄聲

最後當然要多謝大會既豐富禮物...

KEF 50th CD
http://buttasideup.com/images/portfolio/G_KEF-50Yrs-CD-main02.jpg

siubil 發表於 2012-10-21 03:22

cosworth01hk 發表於 2012-10-21 00:46 static/image/common/back.gif
隻Titanic真係有d問題, 高頻比較尖同炒耳
至於其餘幾隻效果都唔錯
連貫度真孩幾好

Pioneer 夾 kef 通常都薄聲… {:8_365:}

ANWKLO 發表於 2012-10-21 07:45

tickyluk 發表於 2012-10-21 00:38 static/image/common/back.gif
Ching, 我坐最后排,可能你比后面dChing擋住,后面都有料到,batman 小丑射裝甲車果段車內果個shot 聽子 ...

可能係, 對後置如果冇記錯係對小座地R500{:1_342:}

ice_man 發表於 2012-10-21 08:45

ANWKLO 發表於 2012-10-21 07:45 static/image/common/back.gif
可能係, 對後置如果冇記錯係對小座地R500

Bingo...{:6_238:}
頁: 1 2 3 [4] 5 6
查看完整版本: Post76 x Pioneer SC-LX76 + BDP-450 全方位試映會後討論

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。