Frisby75 發表於 2012-10-24 18:03

papercut 發表於 2012-10-24 17:30 static/image/common/back.gif
我如果買VT50,我會係panashop買,百老X我已經blacklist!!!!只不過係大型黑店!

其實边間買都係差唔多, 保飬都係信興。只要確認是行貨及有保用單就可以了。

裝機一定係信興師傅。 所以可以話係信興師傅裝機就冇問題了。

小弟响間細鋪買 VT50, 間細鋪其實當時未有 VT50 及價錢重費過出边少少

但小弟情願幫襯細鋪,因為一來是"熟客", 二來是細鋪服務好一点, 可幫我將舊電視送往朋友家

計埋搬舊機費可以話"除笨有精"

{:6_143:}

cosworth01hk 發表於 2012-10-24 19:53

我相信唔係甘多ching見過950真身
而且香港都仲未有950實機睇
而家揀會唔會庸人自擾左先呢 {:6_141:}

otis008 發表於 2012-10-25 09:42

VT 50 {:6_193:}

dada751 發表於 2012-10-25 11:12

VT50 {:1_351:}

dragonyam 發表於 2012-10-26 09:20

HX950本港幾時返貨呢???

Frisby75 發表於 2012-10-26 10:37

dragonyam 發表於 2012-10-26 09:20 static/image/common/back.gif
HX950本港幾時返貨呢???

應該十一月

有師兄好似己經响強國運水貨番來自用。

如果心大心細 vt50 vs HX950 可以等等

但若果己定意 plasma 及認為樂聲比較可靠 c hing 可能己經有答案,

另外 VT50 大約己跌定價, 到聖誕應該差不多水位

HX950 是新貨, 可能頭一兩個月價位未穩定

{:6_142:}

dragonyam 發表於 2012-10-26 10:58

Thanks C Hing...{:9_421:}

goemonate 發表於 2012-10-26 16:13

Used VT50 for 3 months. Very good. no complain at all!!

robertnike 發表於 2012-10-31 21:41

請問有無師兄知而家VT5055"同65"做緊咩價同跟咩呢?

wax 發表於 2012-11-1 02:57

快有預售
頁: 1 2 3 [4] 5
查看完整版本: HX950 & VT50

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。