ahnel 發表於 2012-10-16 17:46

Iriver AK100

哩部野真係好吸引~{:6_128:}

http://chinese.vr-zone.com/37461/iriver-ak100-released-supports-flac-1012012/

hiyori 發表於 2012-10-16 17:48

預定會入{:8_403:}

timmy81 發表於 2012-10-16 17:49

好吸引, 唔知幾銀呢?

ahnel 發表於 2012-10-16 17:52

timmy81 發表於 2012-10-16 17:49 static/image/common/back.gif
好吸引, 唔知幾銀呢?

根據CATO大大報料, 唔駛5K~{:6_128:}

kalok6 發表於 2012-10-16 18:30

即係$4998{:1_331:}

skit 發表於 2012-10-16 19:08

部機造功真係唔錯! 聲足以令classic+p51比下去

CLP 發表於 2012-10-16 19:11

skit 發表於 2012-10-16 19:08 static/image/common/back.gif
部機造功真係唔錯! 聲足以令classic+p51比下去

其實IPC+P51...要比下去不太難吧{:9_416:}
不過話說師兄聽過AK100了? 還是已經買下了?{:8_402:}

jason1969 發表於 2012-10-16 19:15

wow...5k{:6_200:}

joeny 發表於 2012-10-16 21:08

近年 Iriver 都係主打入門級 DAP,莫講話旗艋級,連中檔都鮮有新產品;
就睇下依部 AK100 可以醒返靚個招牌

joeny 發表於 2012-10-16 21:14

原來仲有光纖輸出同輸入,仲以為係L/O黎 ........ 真係好吸引 ....... 喎

幾時會有貨到呢?
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: Iriver AK100

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。