小瑟 發表於 2012-10-12 17:26

係囉, 其實D人都幾攪笑, 賣一隻用耳聽既產品, 但就唔比個客去聽, 睇樣就要比錢, 咁其實佢唔洗開一隻出黎DISPLAY啦, 應該叫佢地影好哂相帖出來就可以, 行埋去指要果隻就比錢咪得囉~~~~~{:6_235:}

bpihk 發表於 2012-10-12 17:26

唔比試咪走囉{:6_208:}, 唔通仲有生意做呀...

keke323 發表於 2012-10-12 17:31

雖然試左都未必會買....
但唔比試就一定無幫親....
做唔明d人點做生意....
目光應該放遠d {:6_183:}

good88690 發表於 2012-10-12 18:10

商界真係好多搞笑野................

例如我買床單, 問: 如果返去發覺入面爛左, 有冇得返黎換?
答: 有, 唔好打開過包裝就得..........................{:6_123:}

pillip1000 發表於 2012-10-13 11:59

出事了,昨晚出去友誠行一轉,見有條友試呢隻嘢 Aviano 7+LX86 Amp,個sale又好人又十分落力好傾.咁試試下我又多咀問價,原來2亳幾,冇唸清楚就般反屋,大大穫屋主見到面都黑晒話咁大件野放邊呀.唯有冇聲出嗱嗱林插好D線再放隻功夫雄貓2比姖睇條面至好睇返呀!不過今早起身見到隻A7頂放了一大堆集誌同報紙,唔知有冇問題呢?

leo25 發表於 2012-10-13 12:18

pillip1000 發表於 2012-10-13 11:59 static/image/common/back.gif
出事了,昨晚出去友誠行一轉,見有條友試呢隻嘢 Aviano 7+LX86 Amp,個sale又好人又十分落力好傾.咁試試下我又 ...

如果咁樣用黎放雜誌你老細先至順返條氣, 咪由佢囉 {:6_238:}
最多睇個時先拎走佢. 玩AV呢家野, 最緊要係屋主同器材都和諧相處, 玩到傷和氣就絕對唔贊成喇.

good88690 發表於 2012-10-13 12:27

pillip1000 發表於 2012-10-13 11:59 static/image/common/back.gif
出事了,昨晚出去友誠行一轉,見有條友試呢隻嘢 Aviano 7+LX86 Amp,個sale又好人又十分落力好傾.咁試試下我又 ...

唔當櫈坐已偷笑~ {:1_332:}

jason1969 發表於 2012-10-13 12:53

冇得試唔買囉{:8_399:}
頁: 1 [2]
查看完整版本: Earthquarke FF6.5 拾仔

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。