sunday706 發表於 2012-10-11 19:54

Aviano 9

話說今日見到有brother係旺角好景付近買左aviano 9,我林住今晚放工去買,去之前預左無貨要訂,入到去睇左一陣,問個sell屎有無9,佢話9好大,你有無位放架?我話位唔係問題,我一早預左位,因為未試過呢個牌子同型號,之後叫佢試下aviano7,想聽下D低音,佢已經黑面,不過我無理繼續試,試完我林住問下其他野,佢話唔洗解釋,岩就買,我心林我買野點解要解釋?之後我問佢訂aviano9,有無得訂,佢就輪嘴話唔洗再講,岩就買,唉!!!九唔答八最後我寧住頭出去。以後都唔去呢間野。。。{:9_440:}

yuppi 發表於 2012-10-11 19:57

點解吾去十一樓揾阿sam, 撻朶仲有老友價,唉。。。

mantam121 發表於 2012-10-11 20:02

甘做生意.{:6_199:}

jason1969 發表於 2012-10-11 20:06

Which shop?
Bad attitude, bad customer services{:6_199:}

keke323 發表於 2012-10-11 20:10

yuppi 發表於 2012-10-11 19:57 static/image/common/back.gif
點解吾去十一樓揾阿sam, 撻朶仲有老友價,唉。。。

ching 11樓你識人嗎 ?{:6_178:}
是否友成 11f ?

keke323 發表於 2012-10-11 20:11

今時今日咁既服務態度真係唔掂 {:6_124:}

corolladv 發表於 2012-10-11 20:16

好景邊有音響鋪?

yuppi 發表於 2012-10-11 20:25

keke323 發表於 2012-10-11 20:10 static/image/common/back.gif
ching 11樓你識人嗎 ?
是否友成 11f ?

你上去搵阿sam 話買P6既張生介紹,就算冇筍價都一定吾駛受氣。而且果度係 Mordaunt Short 指定分銷商,貨源充足。
另外旺音咁多年都只對熟客笑面,你係生客佢地肯黑面試俾你聽已經執到啦。。。

yuppi 發表於 2012-10-11 20:26

corolladv 發表於 2012-10-11 20:16 static/image/common/back.gif
好景邊有音響鋪?

點解冇。。。。。

keke323 發表於 2012-10-11 20:26

yuppi 發表於 2012-10-11 20:25 static/image/common/back.gif
你上去搵阿sam 話買P6既張生介紹,就算冇筍價都一定吾駛受氣。而且果度係 Mordaunt Short 指定分銷商,貨 ...

唔該 ching {:8_387:}
下次我買 Aviano7 果陣上次 11f 先 {:6_211:}
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: Aviano 9

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。