JKC710 發表於 2012-10-12 09:18

rt80 發表於 2012-10-12 02:38 static/image/common/back.gif
要有360度phase
即係我隻得0-180嘅KX12唔洗諗
仲諗住遲d出花紅買隻PC12-NSD學人玩SM ...

只係最好要有360 phase, 放心啦, 就算mx-250都係得0-180無段phase~

rt80 發表於 2012-10-12 10:20

JKC710 發表於 2012-10-12 09:17 static/image/common/back.gif
幫q姐答下, 呢個初級sm配搭都ok, 我自己就pc12-nsd (舊amp版) + mk mx250~
不過pc12-nsd要搵舊版amp同音 ...

正{:6_193:}
我心中果團火又燃燒起黎喇{:6_178:}

JKC710 發表於 2012-10-12 10:30

rt80 發表於 2012-10-12 10:20 static/image/common/back.gif

我心中果團火又燃燒起黎喇

玩過sm真係好難返轉頭, 我果陣仲賣左隻m&k vx100 mk ii換mx-250添~

qq1122yq 發表於 2012-10-12 10:36

JKC710 發表於 2012-10-12 10:30 static/image/common/back.gif
玩過sm真係好難返轉頭, 我果陣仲賣左隻m&k vx100 mk ii換mx-250添~

你而家打直個廳玩SM(一前一後擺),比之前打橫個廳玩肯定最少有30%提升...{:6_193:}

JKC710 發表於 2012-10-12 11:24

qq1122yq 發表於 2012-10-12 10:36 static/image/common/back.gif
你而家打直個廳玩SM(一前一後擺),比之前打橫個廳玩肯定最少有30%提升......

真係正左好多, 但係中路同你度差好遠..................我諗我度實食唔起多隻kk......

JKC710 發表於 2012-10-12 11:31

qq1122yq 發表於 2012-10-12 10:36 static/image/common/back.gif
你而家打直個廳玩SM(一前一後擺),比之前打橫個廳玩肯定最少有30%提升......

真係正左好多, 但係中路同你度差好遠..................我諗我度實食唔起多隻kk......

qq1122yq 發表於 2012-10-12 19:57

JKC710 發表於 2012-10-12 11:31 static/image/common/back.gif
真係正左好多, 但係中路同你度差好遠..................我諗我度實食唔起多隻kk...... ...

諗諗隻kk700   {:6_222:}

jeremymak 發表於 2012-10-12 20:25

Kk700幾錢到!?

qq1122yq 發表於 2012-10-12 22:18

jeremymak 發表於 2012-10-12 20:25 static/image/common/back.gif
Kk700幾錢到!?

約皮半....{:6_142:}
頁: 1 2 3 4 [5]
查看完整版本: 兩個唔同style的十仔係唔係可以互補呢?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。