kelemmi 發表於 2012-10-10 23:36

Samsung 陳年家庭影院音響組合

上個月去旅行, 有間酒店提供samsung一部HT-A100俾我哋睇TV,DVD或聽歌.
我用嚟聽過CD同睇電視, 發覺啲聲幾靚, 開得大聲啲都無拆聲問題.
返到香港search,原來呢部機都有幾年歷史了.

請問有無CHING知道若想買返類似呢部機, 有乜嘢型號可選擇?
因我部TV開得大聲啲都拆拆哋, 有時可以用嚟睇電視或聽歌之用.

keke323 發表於 2012-10-10 23:55

ching 呢度可能有 {:6_210:}
http://www.samsung.com/hk/consumer/tv-av/home-theater/viewall?sortby=newest

kelemmi 發表於 2012-10-11 00:35

Samsung HT-X620 呢部有無啲類似?
其實唔駛一定係samsung, 其他牌子有無邊啲可以介紹吓?
thanks

ericcch 發表於 2012-10-11 11:20

CHING,其實你可以去各大電器連鎖店(百老X, 豐X, SONY專門店)睇吖呢, 有好多套裝機任你選

除咗三星, SONY, Pioneer, Philips都有好多架。

kelemmi 發表於 2012-11-5 14:11

ericcch 發表於 2012-10-11 11:20 static/image/common/back.gif
CHING,其實你可以去各大電器連鎖店(百老X, 豐X, SONY專門店)睇吖呢, 有好多套裝機任你選

除咗三星, SONY,...

師兄, 唔該你.因先前忘記密碼不能登入.{:1_247:}

我去過揾過我講既機了, 原來係幾年前既舊款嘢,依家都出咗好多新機了.
其他牌子都慢慢睇緊, 唔該晒你呀
頁: [1]
查看完整版本: Samsung 陳年家庭影院音響組合

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。