xxx138 發表於 2013-3-15 10:48

johnnykut 發表於 2013-3-15 10:31 static/image/common/back.gif
其實真係冇乜特別喎~~
ICE尾o個3粒銅夾要先拎晒出黎,,鏍絲就鬆晒佢,,粒正方形既野就自然會跌出黎
少少暴 ...

thx, 明天再試!

johnnykut 發表於 2013-3-15 10:54

xxx138 發表於 2013-3-15 10:48 static/image/common/back.gif
thx, 明天再試!

提多少少,,,粒正方形銅要入返坑要俾多少少耐性,,
因為條線芯會頂住,要搵野輔助

xxx138 發表於 2013-3-15 11:15

johnnykut 發表於 2013-3-15 10:54 static/image/common/back.gif
因為條線芯會頂住,要搵野輔助 ...

Thx again......{:6_195:}

xxx138 發表於 2013-3-18 10:46

johnnykut 發表於 2013-3-15 10:54 static/image/common/back.gif
因為條線芯會頂住,要搵野輔助 ...

不可能的任務,宣告放棄...........{:6_191:}

johnnykut 發表於 2013-3-18 14:13

xxx138 發表於 2013-3-18 10:46 static/image/common/back.gif
不可能的任務,宣告放棄...........

咁唯有俾錢人賺啦{:6_210:}

xxx138 發表於 2013-3-18 14:35

johnnykut 發表於 2013-3-18 14:13 static/image/common/back.gif
咁唯有俾錢人賺啦

試過:
Mr. X 話條線 5 係呢度買,呢度係買嘢,5係做線,so 5做;

Mr. Y 說,條線咁粗,cut 甘 D 銅線就同你做,(甘洗鬼你咩);

Mr. Z 說,用錫啦,(因為條線 for TV 用,會屈得幾緊要),驚到時甩左都5知,so 5 敢做!

........{:6_201:}

plnl88 發表於 2013-3-18 14:47

xxx138 發表於 2013-3-18 14:35 static/image/common/back.gif
試過:
Mr. X 話條線 5 係呢度買,呢度係買嘢,5係做線,so 5做;

師兄,我可以幫你問問帮我造線個師父做唔做。

當然師兄要比工錢,及D線可能要開過。

xxx138 發表於 2013-3-18 15:45

plnl88 發表於 2013-3-18 14:47 static/image/common/back.gif
師兄,我可以幫你問問帮我造線個師父做唔做。

當然師兄要比工錢,及D線可能要開過。 ...

thank you 晶爺 {:6_162:}

xxijixx 發表於 2013-3-18 16:46

plnl88 發表於 2012-11-18 13:17 static/image/common/back.gif
睇你插乜。
電視:英式+鉑金屎 暫時只有 WW silver electra 贏到佢。
AV AMP:暫時好評超過九成。只有黑 ...

冰鮮腸插落105{:6_130:}
攪到想買多條{:6_126:}

plnl88 發表於 2013-3-18 20:51

xxijixx 發表於 2013-3-18 16:46 static/image/common/back.gif
冰鮮腸插落105
攪到想買多條

正呢。{:6_138:}
雖然濺晶唔係一隻鳳凰。
但,一定唔會係一隻烏鴉。{:6_146:}
頁: 1 2 3 [4] 5 6
查看完整版本: 紅腸一條~

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。