tsuiyuen 發表於 2012-9-29 11:32

三萬咁上下的5channel後級

夾PMC db1i series spk, spk cable用603
CA BD 機
前級會用住CA 650R, 遲下會upgrade,多數會係Cary
有乜好介紹呀?

KENXYZ 發表於 2012-9-29 12:17

Cary 12+proceed AMP 5?
早排有個C兄都甘玩'
不過吾知個價錢.....

chacha1222 發表於 2012-9-29 13:37

Anthem A5 or MCA 50{:8_376:}

yuppi 發表於 2012-9-29 13:46

夾PMC db1i series spk, spk cable用603
CA BD 機
前級會用住CA 650R, 遲下會upgrade,多數會係Cary
有乜好 ...
tsuiyuen 發表於 2012-9-29 11:32 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

二手金仔PX600…如果我有三萬會買

鐵心心 發表於 2012-9-29 16:15

lexicon Rx 7
db1i 唔算太難推

Cary 12 幾暖厚,但PMC中音都偏厚少少

tsuiyuen 發表於 2012-9-29 16:40

回復 5# 鐵心心

咁Cary 搭PMC係唔係重覆左?

我選PMC都係聽中左佢比較厚聲

鐵心心 發表於 2012-9-29 17:03

回復鐵心心

咁Cary 搭PMC係唔係重覆左?

我選PMC都係聽中左佢比較厚聲
tsuiyuen 發表於 2012-9-29 16:40 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

PMC又唔算好厚,夾到

thomas107 發表於 2012-9-30 16:09

會否考慮 Winner HD-5250SE ( 250W x 5 channel) , 一萬不到,平平地?

frankpoon 發表於 2012-9-30 18:03

建議你先試下好多人玩既EMOTIVA XPA-5, 一萬有找, 試下o岩唔o岩, 唔o岩就放左佢,
相信大把人爭住接, 包你唔會"洩"錢.

我都可能會接...{:6_190:}

duckduck 發表於 2012-10-1 01:01

回復 4# yuppi

Accuphase PX600 是6 channels的。7.1欠1 channel,5.1又凸咗1 channel,唔知點解會咁design 呢?
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 三萬咁上下的5channel後級

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。