maptin1234 發表於 2012-9-29 01:21

富士黃金好d

剛剛係淘寶入左條富士黃金版 Vision HDMI 1.4版見又做特價
咪買兩條試下羅,本人現時用緊d鴨記佰幾蚊雞線,初初心想呢條
又係佰幾蚊會有幾大分別呀?post d 師兄個個話正...好人買我
又買嘅羊群心態今晚一終睇下佢有咩料到,一裝二開三望望E...
個晝面飽和度鮮明左光左又真係平靚正喎人仔197蚊一條加15
蚊運費算係幾ok

keke323 發表於 2012-9-29 01:58

{:6_193:}{:6_193:}

andylau.com 發表於 2012-9-29 04:01

回復 1# maptin1234

嘩.....乜張售后服務卡都係繁體字既....真係照顧週到.

btw, ching條黃金點駁架.....?

ericcch 發表於 2012-9-29 09:11

CHING,畫質有改善,咁音質又如何吖?? {:6_141:}

關大爺 發表於 2012-9-29 10:36

{:6_193:}{:6_195:}

jason1969 發表於 2012-9-29 11:20

very good price, how was the performance {:8_390:}

maptin1234 發表於 2012-9-29 12:19

回復 3# andylau.com

一條2米/飛記藍碟機IN去AMP
一條2米/AMP/IN/去電視

maptin1234 發表於 2012-9-29 12:21

回復 4# ericcch

講真晝面有明顯改善音質又真係唔各有,
可能我對木耳未聽得出{:6_148:}

沙煞比 發表於 2012-9-29 12:26

呢條係窮人寶貝之人!

ericcch 發表於 2012-9-29 12:27

回復ericcch

講真晝面有明顯改善音質又真係唔各有,
可能我對木耳未聽得出 ...
maptin1234 發表於 2012-9-29 12:21 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

CHING,你系淘寶邊間買吖? 有冇得比條LINK來呢,謝謝!
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 富士黃金好d

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。