8-Man 發表於 2012-9-25 11:30

DVDO AIR 的無線產品, 有冇C-Hing試過呀?

因屋企條入牆線有問題,所以想試吓用這個產品,由擴音器至投影機,唔知掂唔掂,或者請問C-Hing有冇其它好介紹呀?

tsuiyuen 發表於 2012-9-25 11:34

我都想知~~~

nippon 發表於 2012-9-25 13:21

我都想知---ME TOO!

8-Man 發表於 2012-9-25 15:24

有冇C-Hing{:6_202:}知道呀?

8-Man 發表於 2012-9-26 14:46

真系無C-Hing知道呀{:6_202:}

tsuiyuen 發表於 2012-9-26 15:09

我諗無乜人用

liwario 發表於 2012-9-27 00:27

回復 6# tsuiyuen

DVDO Air is quite expensive.I am using this one now:
http://www.iogear.com/product/GW3DHDKIT/

only $1,9xx in Wanchai computer centre.Very good quality.

8-Man 發表於 2012-9-27 11:39

回復 7# liwario

請問C-Hing這個效果好唔好,跟用線分別怎樣,灣仔邊間呀,好的話我都買番部玩吓{:6_240:}

nippon 發表於 2012-9-27 12:37

回復 7# liwario

C-hing , i would like to know the performance of your IOGEAR, would you please share! Thanks!

liwario 發表於 2012-9-27 21:02

我在灣仔電腦城的金電腦買的,主要連接書房內的電腦到廳的55"電視,打機及睇片完全唔覺得有窒,同駁線一樣,不過因為無線,超方便,內置2個HDMI輸入,更可作為簡單switch,之前看過DVDO AIR網上有同IOGEAR 比拼,好似部DVDO接收冇咁好,又貴差不多一倍,馬上買咗部IOGEAR,可能網上未必中肯,不過唔理了,so far 好滿意部IOGEAR,而家有部新款好似重可以2D轉3D,唔知香港有未。
頁: [1] 2
查看完整版本: DVDO AIR 的無線產品, 有冇C-Hing試過呀?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。