tatchai 發表於 2012-10-16 01:24

kenmok 發表於 2012-10-15 23:35 static/image/common/back.gif
Good deal!

其實LS50 可唔可以AV 聽歌兩用? 效果好嗎?

古晶 發表於 2012-10-16 01:42

tatchai 發表於 2012-10-16 01:24 static/image/common/back.gif

av都ok聽歌好正,不過一般amp推都唔係咁推得佢好,
20000內既喇叭佢應該無敵,

yuppi 發表於 2012-10-16 01:48

古晶 發表於 2012-10-16 01:42 static/image/common/back.gif
av都ok聽歌好正,不過一般amp推都唔係咁推得佢好,
20000內既喇叭佢應該無敵,

10000 內既喇叭佢應該無敵, 佢有15000 既級數, under 20000 有好多好過佢

yuppi 發表於 2012-10-16 01:50

tatchai 發表於 2012-10-16 01:24 static/image/common/back.gif

試旖 5010 推五隻 LS-50 玩 5.4, 效果一流{:1_253:}

古晶 發表於 2012-10-16 02:36

yuppi 發表於 2012-10-16 01:48 static/image/common/back.gif
10000 內既喇叭佢應該無敵, 佢有15000 既級數, under 20000 有好多好過佢

師兄我意思係話佢9980,比到2萬既野

古晶 發表於 2012-10-16 02:37

yuppi 發表於 2012-10-16 01:50 static/image/common/back.gif
試旖 5010 推五隻 LS-50 玩 5.4, 效果一流

5010就冇試過,3010我就覺得推3次都窄

rasheed 發表於 2012-10-16 17:46

C-Hing 有乜 int. amp 推介? 謝謝

tatchai 發表於 2012-10-16 23:45

古晶 發表於 2012-10-16 02:37 static/image/common/back.gif
5010就冇試過,3010我就覺得推3次都窄

咁我冇得諗LU....{:6_191:}

mythhide 發表於 2012-10-17 18:28

yuppi 發表於 2012-10-16 01:48 static/image/common/back.gif

如果我係睇戲及聽歌都係一半一半,
咁KEF LS50 同ELAC 244 比較, 邊個會好D呢?

jason1969 發表於 2012-10-17 18:45

I tried at TST showroom KEF LS50 very good in movie & stereo {:6_193:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: KEF LS50 賣緊幾$$$?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。