Bosco668 發表於 2012-9-20 16:16

LX85用咩電源線???又係放毒時候!大家用P記AMP交流下心得

LX85用咩電源線???又係放毒時候!{:6_190:}
Budge $1000-2000 可能3千{:6_235:}
大家用P記AMP交流下心得!{:6_237:}
在下有以下線想買吾知夾吾夾?{:6_229:}
DDL Viola
Acrolink 4030
Nanotec 305

KENXYZ 發表於 2012-9-20 16:45

LX85分析力高.有好力水
更系用條豐厚順滑電源線補下啦!
就3020.
吾知其他C兄點睇?

frankpoon 發表於 2012-9-20 16:57

LX85分析力高.有好力水
更系用條豐厚順滑電源線補下啦!
就3020.
吾知其他C兄點睇? ...
KENXYZ 發表於 2012-9-20 16:45 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

3020? 咩來架?

Acrolink 4030 II

Bosco668 發表於 2012-9-20 16:59

回復 2# KENXYZ

Ching 咩牌子? 幾$$$?

Bosco668 發表於 2012-9-20 17:01

回復 3# frankpoon
有人話4030好力不過比較漠點{:6_200:}

buzz1229 發表於 2012-9-20 17:25

I m using oyaide tunami for my lx75. Great!

KENXYZ 發表於 2012-9-20 17:46

回復 3# frankpoon

是我打錯
是4030
現在新的是4030(2)都要3千
鴨記仲有4030散線買.約17O一呎

avlam 發表於 2012-9-20 17:50

回復frankpoon
有人話4030好力不過比較漠點
Bosco668 發表於 2012-9-20 17:01 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

4030 7n 都唔好力啦 !{:1_336:}

avlam 發表於 2012-9-20 17:52

最底玩 tunami , 2.0 , 2.6

Vader 發表於 2012-9-20 18:31

小弟試過MIT!用咗之後厚聲唔拮耳!
我用73推MK!
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: LX85用咩電源線???又係放毒時候!大家用P記AMP交流下心得

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。