doordoor999 發表於 2012-9-20 14:20

Lx 85 加後級

值唔值得呢? 因D CLASS 的力水都好似OK.
如加後級, EMOVITA XPA 5會唔會有明顯改善?

ropresident 發表於 2012-9-20 14:54

回復 1# doordoor999

如果係咁既話, 咁你不如直接買前後級咪仲好 ?

hohodog900 發表於 2012-9-20 15:38

值唔值得呢? 因D CLASS 的力水都好似OK.
如加後級, EMOVITA XPA 5會唔會有明顯改善? ...
doordoor999 發表於 2012-9-20 14:20 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

絕對值得加後級,你會感受到喺兩個世界;我用LX90,依家都加咗XPA-5成2年有多,非常好!

mantam121 發表於 2012-9-20 15:44

分開兩部機黎工作,力水同分析力都有明顯提升,我都係用xpa-5,超值之選{:6_193:}

Einstein 發表於 2012-9-20 15:49

值得加後級,

edlsang 發表於 2012-9-20 16:03

XPA-5 價錢低玩 !{:6_193:}

Bosco668 發表於 2012-9-20 16:09

值得加後級 X 2 {:6_235:}
我都用LX85都有加後級! 聽歌兩聲道, 85用作前級完全兩個世界{:6_193:}{:6_220:}

doordoor999 發表於 2012-9-21 11:29

大家都好毒{:6_212:}, 絕對比到我心裏面想要的答案, "客觀"地支持自己去買機
如果唔係EMOVITA香港無代理, 我仲以為你地係打手{:6_174:}

rt80 發表於 2012-9-21 11:44

大家都好毒, 絕對比到我心裏面想要的答案, "客觀"地支持自己去買機
如果唔係EMOVITA香港無代理,...
doordoor999 發表於 2012-9-21 11:29 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

76精神
人人毒我,我毒人人{:6_176:}

Gorgeous 發表於 2012-9-21 12:05

頁: [1] 2
查看完整版本: Lx 85 加後級

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。