manchung1989 發表於 2012-9-16 13:40

三星BD6900藍光碟機讀唔到復仇者 3D BD!!!

前日買左隻復仇者3D碟...一放落部機到睇..佢就話無法讀取光碟
我試下更新部BD機..更新完後可以讀到但睇到幾分鐘就畫面停左死機...
我部藍光碟機型號係三星BD C6900...我試過睇自己D 3D碟係無問題..
而且我借過隻復仇者BD俾我D朋友睇佢地都睇到無問題..但係我部機就讀唔到..
請各位師兄指教...甿左返黎睇唔到真係好難受{:1_255:}

kuris 發表於 2012-9-16 13:48

三叔bd係垃圾,反應慢,質素差,已几十蚊讓左俾收買佬,轉用oppo。
除左電視同電話,無咩可取。

gikifk 發表於 2012-9-16 13:53

三叔bd係垃圾,反應慢,質素差,已几十蚊讓左俾收買佬,轉用oppo。
除左電視同電話,無咩可取。 ...
kuris 發表於 2012-9-16 13:48 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

好難講

manchung1989 發表於 2012-9-16 13:58

除左電視同電話,無咩可取。 ...
kuris 發表於 2012-9-16 13:48 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

部機係買電視時跟埋...平平地用住先..

Anunnaki 發表於 2012-9-16 14:04

放左部機,換個部

kuris 發表於 2012-9-16 17:00

部機係買電視時跟埋...平平地用住先..
manchung1989 發表於 2012-9-16 13:58 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我果部都係,用左幾個月,終於頂唔順!重要hdmi經amp去三叔電視都會塭唔到訊號!打去技術支援,叫我hdmi直上電視!唔好驳amp!真係無以應對!轉左oppo及其他器材完全無呢個問題。

dlcw 發表於 2012-9-16 18:58

Oppo quality better than sumsung !!

98741236 發表於 2012-9-17 14:14

三叔所有產品毛病之多又快壞,已眾所周之,由其係手提電話同TV;TV畫面味精又重,電器舖睇時好似幾立體,其實係唔自然同光過龍,d色又假。電話重衰得過快字。

littlesweet 發表於 2012-9-17 14:43

我其中一部bdp係 samsung 5500, 睇到, 冇問題.
我諗, 您都係試下send email去反映下, 如果外地都有同樣情況, 應該好快會再有update.

關大爺 發表於 2012-9-17 15:42

samsung唔壞冇得頂,一壞就...........{:6_194:}
頁: [1]
查看完整版本: 三星BD6900藍光碟機讀唔到復仇者 3D BD!!!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。