andylau.com 發表於 2012-9-8 10:56

友X好多層都有
小仲 發表於 2012-9-8 10:47 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

16/F 天夏, 有個亞叔不錯的, 任試唔嬲, 當然唔好揀人多既時候, 我係個度買的, 最好晚上或閒日.
記得問清楚價錢, 標出來果個不作準的, 問多幾個型號和牌子.
最後, 第一次去不要即刻買, 諗清楚和不要盡信他人的話....(如我....{:6_174:} )

小仲 發表於 2012-9-8 12:34

16/F 天夏, 有個亞叔不錯的, 任試唔嬲, 當然唔好揀人多既時候, 我係個度買的, 最好晚上或閒日.
記 ...
andylau.com 發表於 2012-9-8 10:56 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

對,包括SALES同唔駛我地出錢既“塘邊鶴”{:6_174:}

自己耳仔收貨就OK,不過記住岩岩提果D入門機淨係十卜5.1,冇得玩7.1架

raykkc 發表於 2012-9-8 12:52

回復 5# andylau.com

我都用緊馬仔細機1402,OK呀!
不過我唔會好大聲轟戲,但用10" WOOFER配小喇叭都好得
但聽歌、演唱會及高要求果d軟件會便用2CH

imlaw 發表於 2012-9-8 13:52

地方得50尺,喇叭同SOFA距離約7呎

用 SCANDYNA MICROPOD SE 夾唔夾呢? 都係貪佢細細粒,幾CUTIE,同埋唔算貴。

happyt610 發表於 2012-9-8 23:03

如果接受NR1403的話,可能加少少買NR1602仲好,7.1 supported, lan for dlna
有用ios 仲可以玩air play
而且NR1602個remote有learn function, 一個搖控搞掂

cth516 發表於 2012-9-8 23:05

Marantz {:6_193:} suitable for Ching
頁: 1 [2]
查看完整版本: 請教:簿機身入門AV AMP

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。