BoNLuI 發表於 2012-9-6 23:37

俺たちの旅2012: 頑遊關東十一天 【多圖】【全卷完】

暑假一家去咗日本東京玩, 同大家分享下我的歡樂時光 {:6_182:}

註:照片以我百厭仔為主, 風景相得好少 {:6_136:}
又, 大家得閒又唔怕悶的話, 可以到我的網誌睇睇呢次旅程油雞

DAY 1 & DAY 2

先到Travel Service Centre 買 pass

旅程第一餐食壽司: 三浦三崎港

遊紅磚倉庫

呢件cake 要1200 yen, 幾乸利, 不過真係好好味

日清拉麵博物館

八景島

類似海洋公園o既熱帶激流, 不過過程比較過癮, 而且係一家一架船

橫濱o既夜景真係冇得頂

waterman 發表於 2012-9-6 23:42

BoNLuI兄:你d相幾時都係咁靚同有味道!{:6_193:} 絕對係我學習嘅對象{:6_162:}

BoNLuI 發表於 2012-9-6 23:46

BoNLuI兄:你d相幾時都係咁靚同有味道! 絕對係我學習嘅對象
waterman 發表於 2012-9-6 23:42 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
師兄過獎, thanks {:6_162:}

Fabregas 發表於 2012-9-7 00:29

真係大師級作品!

ak47mp3 發表於 2012-9-7 00:51

nice pics ... so much heart !!!{:6_149:}

gozillahk 發表於 2012-9-7 10:04

ching, 你用乜嘢機配乜嘢鏡影呀? 再加上你嘅技術, 真係要俾個{:6_193:}

player 發表於 2012-9-7 11:04

{:6_193:}{:6_193:}{:6_237:}

小瑟 發表於 2012-9-7 13:13

YEAH, 一年可以睇你地一家去一次日本, 真係正呀, 你影D相真係好正呢~~~{:6_235:}

ysl 發表於 2012-9-7 13:16

色彩豐富!{:6_157:}

BoNLuI 發表於 2012-9-7 14:08

多謝咁多位加分 {:6_128:}

ching, 你用乜嘢機配乜嘢鏡影呀? 再加上你嘅技術, 真係要俾個
gozillahk 發表於 2012-9-7 10:04 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
我係用 sony A900 , 呢次帶o左 16-35, 50, 85 三支鏡去日本
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 俺たちの旅2012: 頑遊關東十一天 【多圖】【全卷完】

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。