kenjilai916 發表於 2012-10-11 01:54

其實每個牌子都有它的優點與缺點,
至於設計,都是各花入各眼"姐"
每個牌子都一定有它的支持者,忠誠是沒錯,但唔好盲目...無必要逼人認同自己所講的

大家在尼度都是開開心心研究與討論,當然加入意見討論是好....
但是唔帶有強硬性攻擊性的說話/字眼,因為沒野是完美的....
在尼度...大家是將自己識的野,與大家分享學習討論
再在尼度...遇到自己唔識的野,就研究其他師兄的討論,再從中學習....

大家都是開心去玩音響,享受人生,而唔是討論後..拿來激心...
如果討論...是唔適合加入的...或無必要加意見的...
(就如我)旁觀就好啦...

一個討論,弄得有敵意的討論....又何必呢......開心就好囉.....

kenjilai916 發表於 2012-10-11 02:13

其實我們尼度甘多師兄...唔容易走埋一齊...

我只可以講...(我都成日同自己講)
你係點樣睇人人地咪點樣睇你
你係點樣對人人地咪點樣對你......

我地.......

每個人都有副屬於自己既有色眼鏡
唔用副眼鏡睇自己都可以照下鏡
唔好咁硬頸...困埋係....自己個井

cosworth01hk 發表於 2012-10-11 02:29

其實出返d款正正常常淨係SONY個名都大把FANS買啦
改咩款丫
睇下舊款幾靚仔

http://esgs.cafe24.com/zeroboard/icon/member_image_box/2/1052947323.gif

cosworth01hk 發表於 2012-10-11 02:32

EX 旗艦
真係唔打得都睇得 {:6_235:}

jason1969 發表於 2012-10-11 09:04

個樣麻麻哋,聲點呀{:6_190:}
頁: 1 2 3 4 [5]
查看完整版本: 俾某Sony迷睇嘅新聞: Sony TA-DA5800ES

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。