spadeace 發表於 2012-9-3 21:56

K仔組合一問

睇左AV組合幾年, 但每次都"的"唔起心肝買

啱啱今日見到公司有個offer, Q500 + Q200c + 3001SE + Q400b, 配2313/ 717, 睇落好似幾抵下
但又無用埋Q800DS, 而且好似大部分ching 都唔會用K 仔十仔, 所以15/16中
唔知各位ching 對呢個組合有無咩野意見?

唔該晒{:6_166:}

lawzelda 發表於 2012-9-3 22:49

大把人用k仔

spadeace 發表於 2012-9-3 23:00

大把人用k仔
lawzelda 發表於 2012-9-3 22:49 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

打錯左, 我指係十仔 (Q400b)

lawzelda 發表於 2012-9-3 23:09

甘又係q400呢個價有好多同價好多選摆,而家400幾錢

rlwk2009 發表於 2012-9-3 23:15

全套 K 仔喇叭都可以配其它十仔,唔一定要 K 仔嘅十仔{:6_177:}

maptin1234 發表於 2012-9-3 23:20

成組加起有幾平先?

spadeace 發表於 2012-9-3 23:24

個組合fix 左無得轉, 連amp大約20K
所以先揸唔定主意
{:6_147:}

小仲 發表於 2012-9-3 23:33

個組合fix 左無得轉, 連amp大約20K
所以先揸唔定主意
spadeace 發表於 2012-9-3 23:24 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

唔覺抵囉

有位放就試下出去問價 Q500+Q200+Q100+ 安記NR818 + 威力登 CHT-10Q (差唔多level都應該夠玩)

冇位放書架後置可以照舊3005(其實價錢差唔多,但係書架後置確係正)

應該唔會貴好多(公價計大約24K,去格下應該有計傾)

rlwk2009 發表於 2012-9-3 23:34

717+Q500 + Q200c+OS3+ Morduant Short Aviano 9,可能都係$23k ~24k左右

littlesweet 發表於 2012-9-4 10:37

我都覺得價錢麻麻地, 唔係話唔低, 但如果跟717的話, 好雞肋, 寧願散買平d既616, 或者比多小小買818.....

如果第日upgrade, 717放出去都未必易接........

同埋後置配q100好d, 佢package跟3001se就...................

個人意見......{:6_122:}
頁: [1] 2
查看完整版本: K仔組合一問

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。