WMYip 發表於 2012-8-30 20:40

OS幕一問

請問有邊位用OS幕的ching,可否比一些意見關於100吋手拉幕同電幕除價錢上的分別外很大外,選有什麼分別,因為個sales話手拉幕好快殘,係真唔係?{:8_369:}

gsir 發表於 2012-8-30 21:16

用2年 一星期3次 os80 未殘

gikifk 發表於 2012-8-30 21:33

唔一定,有時手拉都可用六七年都未殘

船長 發表於 2012-8-30 22:15

手拉幕易摷過電幕.電幕可以換幕布,手拉幕唔得.電幕要插電,手拉唔駛........

gsir 發表於 2012-8-30 22:47

電幕貴好多 不過手拉真係煩 拉下拉下有時就會懶....xddd

gikifk 發表於 2012-8-31 12:21

電幕貴好多 不過手拉真係煩 拉下拉下有時就會懶....xddd
gsir 發表於 2012-8-30 22:47 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

唔拉...............點有得睇呀?

WMYip 發表於 2012-8-31 13:13

我都覺得想睇戲就一定會拉,唔會懶!{:6_183:}咁大家又覺得OS手拉幕好定係Grandview電幕好呢?因為兩者價錢差不多。{:6_229:}

gsir 發表於 2012-8-31 14:04

回復 6# gikifk

之前我多數拉落黎成個weekend都唔放返上去 平時就用返電視

幕料方面 os 明顯好好多....

WMYip 發表於 2012-8-31 14:26

唔該ching

patrick12345 發表於 2012-8-31 19:52

OS幕一問

<b>回復 6# <i>gikifk</i> </b><br /><br /><br />之前我多數拉落黎成個weekend都唔放返上去 平時就用返電視<br /><br />幕料方面 os 明顯好好多....

邊方面好好多?
可以講多少少嗎?

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用
頁: [1] 2
查看完整版本: OS幕一問

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。