gikifk 發表於 2012-8-30 11:05

畫面靚左好多呀!今天再睇返套 THE PHANTOM 25YEARS 歌聲魅影

後面的背景實左好多,沒有甘多閃動,畫面光左又靚左{:6_193:}

sylow777 發表於 2012-9-6 23:34

回復 45# gikifk

哈哈,小弟早前中毒已经败左返屋企,又是吾小心上左76,所以来左野啊{:6_199:} 之前是用1008,依家又换pc又换hdmi{:6_197:} 中惨过比人放血{:6_206:}

gikifk 發表於 2012-9-6 23:38

回復gikifk

哈哈,小弟早前中毒已经败左返屋企,又是吾小心上左76,所以来左野啊 之前是 ...
sylow777 發表於 2012-9-6 23:34 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

甘有無中毒身忘呀?

sylow777 發表於 2012-9-6 23:54

没得救,没得救。财散人安乐{:6_221:}

Samson2011 發表於 2012-9-6 23:58

想問700se聽歌好唔好聲? 我用 celestion 100已有十幾年,用來聽歌算ok la.

gikifk 發表於 2012-9-7 06:58

想問700se聽歌好唔好聲? 我用 celestion 100已有十幾年,用來聽歌算ok la.
Samson2011 發表於 2012-9-6 23:58 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

好唔好聲其實好個人的,不過曾經和一對書架Sonus Faber比較,一開聲就贏左,不過價錢700se貴,但此對S.F.都要$12000

ant 發表於 2012-9-8 12:04

ching 可唔可以講下聽 D 咩歌同睇 D 咩戲做下 REFERENCE?
小弟呢排都心痕,諗緊部 4308A 換咩,但又成日因為部 DENON 4010 BR 拖住,好似唔換天龍機就 SIDE 左。。。。。
真係想睇下部十仔係咪真係啱我。

gikifk 發表於 2012-9-8 15:10

聽歌好個人化,唔係我鐘意羅文,你又要學我的,但我聽歌就比較攬,主要聽慢歌多,中西歌曲交響樂都有聽

睇戲以鎗戰,太空科技,拳腳片...............演唱會都睇

ant 發表於 2012-9-8 17:35

THANKS CHING, 我係想攞個 REFERENCE, 大家口味都唔一定一樣。。。
你都已經答左我了。。謝。

gikifk 發表於 2012-9-8 17:38

如果你和我口味唔同,你應該唔好用天龍,或者試下馬仔和YAMAHA
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12
查看完整版本: 早買早享受之5010.............開箱喇

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。