ricoy288 發表於 2012-8-24 12:23

唔係好明, 究竟個標準係點.

可能係我得閒冇野做或者係多事, 連呢D野都拎出嚟問. 不過真係唔知點解, 終於都頂唔住要問下,
希望有高人指點迷津, 等一眾吹水友都得以明白.

點解呢個吹水區里面既Post, 會1-2日前突然取消左高亮呢.
究竟比一個帖可以高亮既用意或者標準是什麼?

小瑟 發表於 2012-8-24 12:45

高亮其實係希望大家可以係一般時間去關注一下某個帖子,一般除左有學術性既帖會長期高亮之外,其他都會有時限的呢。

ricoy288 發表於 2012-8-24 13:13

OH................原來就係甘簡單...{:1_332:}

小瑟 發表於 2012-8-24 13:37

之唔係咁簡單之麻。^^

sunny 發表於 2012-8-24 16:01

易發發兄,高亮係恩賜,唔係必然架。

ricoy288 發表於 2012-8-24 17:22

sunny 發表於 2012-8-24 16:01 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

Sunny哥, 我知啦, 我都打算唔再係一個冇學術性既帖度留言....{:8_384:}

我要蔥出去{:8_379:}

RiceR9 發表於 2012-8-24 17:51

Sunny哥, 我知啦, 我都打算唔再係一個冇學術性既帖度留言....

我要蔥出去 ...
ricoy288 發表於 2012-8-24 17:22 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

要吹水吹得好....都係一個學問{:6_146:}

sunny 發表於 2012-8-24 18:10

回復 6# ricoy288

即係會水繼續吹啦。{:1_338:}

小瑟 發表於 2012-8-24 19:06

sunny 發表於 2012-8-24 16:01 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

SUNNY兄, 唔好講到恩賜咁誇張, 只係長時間高亮就會失去意義炸麻~~~

小瑟 發表於 2012-8-24 19:08

其實呢個POST我睇大家都唔係好想再吸引其他版友進入(我見個主旨都話"閱讀權限提升,避開痴漢"). 咁我諗你地都已經係一班FRIEND咁吹, 高唔高亮都唔係咁重要呢~~~~

我咁諗對嗎???{:6_195:}
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 唔係好明, 究竟個標準係點.

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。