teddyc1010 發表於 2009-5-19 22:27

贊同X3{:6_193:}

rlwk2009 發表於 2009-5-19 23:08

如果用幾百蚊買條power cable, 又付得起, 自己又感覺到效果, 我覺得ok喎 x 3

Kelvin 發表於 2009-5-19 23:09

如果用幾百蚊買條power cable, 又付得起, 自己又感覺到效果, 我覺得ok喎 x 4

jessica 發表於 2009-5-20 00:02

x 5 ^_^ '..電箱拉左條線(單枝銅)已經好好

noche 發表於 2009-5-20 00:11

洗錢嘅野自己開心咗咪合理囉,買咗心頭好心理上點都覺得好咗!
Eclipse 發表於 2009-5-19 08:35 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

5蚊一個紅白藍又係袋, 5K 一個LV 都係袋~

一個LV 一定唔會好過一個紅白藍1000倍

不過老子鍾意又花得起, 此刻無價!

wing13149 發表於 2009-5-20 01:39

如果用幾百蚊買條power cable, 又付得起, 自己又感覺到效果, 我覺得ok喎 x 5

Ep-71 發表於 2023-7-13 10:44

粟米湯 發表於 2009-5-19 02:14
這個都係道理..冇理由器材5000蚊,就俾條5000蚊嘅線佢食架..

但现實的確吾少HIFI友糸咁造50000合并機...50000線材(PC/喇叭线/XLR){:6_211:} 而且2~3個月PP痕又换一次....{:6_200:}

最近都有個AV友部 AV AMP 3皮幾....用條皮幾野 PC....見到我都{:6_121:},,,   

LeoChin@FB 發表於 2023-7-13 10:53

Ep-71 發表於 2023-7-13 10:44
但现實的確吾少HIFI友糸咁造50000合并機...50000線材(PC/喇叭线/XLR) 而且2~3個月PP痕又换一次. ...

個人喜好,自得其樂,祗要唔係強姦他人跟佢嘅做/玩法就得,絕對冇問題喎!

Ep-71 發表於 2023-7-13 10:58

LeoChin@FB 發表於 2023-7-13 10:53
個人喜好,自得其樂,祗要唔係強姦他人跟佢嘅做/玩法就得,絕對冇問題喎! ...

當然....睇人發達最開心{:6_143:}
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 電源線

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。