stewartsvsuser 發表於 2012-8-17 20:45

我係隔離台團購過幾次,樓上3個包裝都收過,我情況係最早期silver starlight 5.2用紙盒(#3張圖),之後訊號線轉左#1張圖果隻包裝,而另一條7M訊號線就用#8張圖果隻包裝

agnes_b 發表於 2012-8-18 00:17

回復agnes_b

我見ebay US$119. 但驚係架嘢......
liwc_michael 發表於 2012-8-17 20:20 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

好似平得滯,盒真條線都未必真

garyhsh 發表於 2012-8-18 01:59

條ww係5.2,即是行舊制式1.3,好似吾支援1.4,即係不能3D輸出,故此較平!

zz9999 發表於 2012-8-18 02:12

條ww係5.2,即是行舊制式1.3,好似吾支援1.4,即係不能3D輸出,故此較平!
garyhsh 發表於 2012-8-18 01:59 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我正正係用呢條線由oppo93輸出3D 去電視,質數非常好.
呢條線只係冇network 功能,做唔到ARC效果.
基本上任何一條hdmi線標明支援 hi-speed 就支援3D.

garyhsh 發表於 2012-8-18 02:15

回復 14# zz9999

明白,多謝師兄更正!

yard 發表於 2012-8-18 09:41

我條係11年買,太陽神死浄種,連運費US$125{:6_193:}

liwc_michael 發表於 2012-8-18 12:52

回復 16# yard

Thanks! 各位c-hing. 十五十六驚買咗架嘢 -:)

andytang688 發表於 2012-8-18 17:29

wireworld 好多假嘢 , 唔係有信譽嘅鋪頭或網店買 , 好易奶嘢

audia 發表於 2012-8-18 19:13

網店我揀 未來網 ! 幫襯過 QED optical .

yungfan 發表於 2012-8-19 12:15

去數碼坊買好D{:6_183:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: wireworld silver starlight 5.2

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。