yk0823 發表於 2012-8-15 09:32

深水埗 腦場電腦節

腦場電腦節有無Ching 會去 ?

kv10 發表於 2012-8-15 09:47

回復 1# yk0823

e 幾年都有去睇一睇,但講真同平時,個價平得唔係幾多。$100-$200.... 為何同人去逼。

yk0823 發表於 2012-8-15 09:52

回復 2# kv10

咁又係次次去都買唔到平嘢

但放緊假唯有去影下女就算 ! !{:1_351:}

kv10 發表於 2012-8-15 09:54

回復 3# yk0823

深水埗 d 女算啦,男人,嗅汗就有。你一係去會展果個好過。

RiceR9 發表於 2012-8-15 09:55

回復 2# kv10

d人去搶倉低貨麻 {:8_379:}
幾十蚊買手指返屋企擺都好{:8_365:}
其實第一年已經係咁.....

yk0823 發表於 2012-8-15 09:57

回復 4# kv10

咁又係 d 汗味....咁唯有再去影多次 多啦A夢{:1_335:}

kv10 發表於 2012-8-15 10:04

回復 5# RiceR9

唔好講幾十蚊,一蚊個 d 如搶到真係話你叻{:9_408:}

myblue 發表於 2012-8-15 10:17

我想買新型號printer, 會唔會平呢?

ykluk 發表於 2012-8-15 10:23

電腦節個戶外場就無謂入喇, 反而入返黃金高登裡面既鋪頭, 如果出邊有做promo, 應該裡面既價都有得平...{:8_395:}

沙煞比 發表於 2012-8-15 10:53

我就會去夾一夾d notebook 價........睇下經u 買定係係場買
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 深水埗 腦場電腦節

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。