itoy2008 發表於 2012-8-13 13:34

-買了d古董番來做測試

從外表,係買唔落,從內在,係未知,從價值,當古董啦。一試心態。{:6_141:}

billymud 發表於 2012-8-15 17:27

試一試 都成五千銀, 師兄認真手爽 !    {:6_190:}

treemou 發表於 2012-8-15 17:40

展覽會--買了d古董番來做測試

從外表,係買唔落,從內在,係未知,從價值,當古董啦。一試心態。{:6_141:}
http://www.post76.com/discuss/attachment.php?aid=MzgxMzk2fDA2MjA0ODVkfDEzNDUwMjMxNTF8MGMwY2QxTm15NWRwU25PaXo0NHZ6anpJVlZQZXhXSlVlZEYzWnVDQ1N6dHJ6c1U%3D

師兄,唔係潑你冷水,邊有咁多舊線古董呀!國內啲超倣A貨做到以假亂真,手袋,CD,缐材咩都有,啲AQ缐,XLO呀,淘寶,深圳廣州大把。中咗咪當真用算囉!

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

itoy2008 發表於 2012-8-15 18:38

回復 3# treemou

你有冇興趣試,可以睇下點KO晒佢地,然后幫佢蓋奇.{:6_141:}
而家冇時間試住...{:6_137:}
如係真係夾到d膽機...當買古董...{:6_176:}

treemou 發表於 2012-8-15 19:21

展覽會--買了d古董番來做測試

回復 3# treemou

你有冇興趣試,可以睇下點KO晒佢地,然后幫佢蓋奇.{:6_141:}
而家冇時間試住...{:6_137:}
如係真係夾到d膽機...當買古董...{:6_176:}

師兄真有米,有機會一定參觀下師兄啲好野。

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

itoy2008 發表於 2012-8-15 19:39

唔好咁講,窮人來架,只係想找出真相...{:6_179:}

KING 發表於 2012-8-15 21:33

吓!真係有人買左呀!{:6_121:}咁祝你好運啦!{:6_162:}

jason1969 發表於 2012-8-15 21:36

古董{:6_141:}Good luck la{:6_134:}

itoy2008 發表於 2012-8-15 21:40

回復 7# KING

King sir,好來冇見.{:6_176:} 我成年幾兩年冇上來,終於有幸你到訪.{:6_143:}
都係一試心態,見佢地兩個坐係度.有冇炭14試下d線有冇70-90years old{:6_176:}
你d山靈幾時放?{:6_128:} 近來有冇DIY呀,教下小弟.{:6_138:}

itoy2008 發表於 2012-8-15 21:42

回復 8# jason1969

一起玩古董嗎{:6_165:} 係真既話,我部野可能出到收音機聲底架{:6_158:}
頁: [1] 2
查看完整版本: -買了d古董番來做測試

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。