pat38 發表於 2012-8-2 22:06

其實 SHARP 46吋830H 或差唔多的級數 TV
都系8-9k
唔算好低{:6_183:}

LineageII 發表於 2012-8-3 06:49

其實 SHARP 46吋830H 或差唔多的級數 TV
都系8-9k
唔算好低
pat38 發表於 2012-8-2 22:06 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

Ching 東芝係50吋,而且小弟覺得比 sharp 好。

關大爺 發表於 2012-8-3 12:52

我用過果兩部Toshiba CRT 第一部(第一代火箭炮)用左十年,第二部(東南亞製平面火箭炮)用左七年幾,依家果 ...
kelvinhin 發表於 2012-8-1 18:37 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
我第一部ToshibaLCD TV,剛剛過保養,就即刻壞,計都冇咁準.所以以後我唔會再買Toshiba.{:6_124:}

babuwa 發表於 2012-8-3 15:11

Toshiba hong goods LCD TV really so so, It's video processing quite poor if compare with other Japan brands. {:6_146:}{:6_146:}

ycy 發表於 2012-8-10 01:46

呢部機其實係tcl

happyt610 發表於 2012-8-10 09:13

我覺得畫質比toshiba 46TL100H差

mset 發表於 2012-8-10 10:17

回復 26# happyt610

之前買過部37吋一過保養就壞,續保2千幾,一年後又壞.
再塭出面師父整,唔夠一年又壞。決定放棄,
買部 Pan 記,貪佢5年保‧
唔知依家50吋續保幾多$$,各位都要考慮‧

babuwa 發表於 2012-8-10 19:11

呢部機其實係tcl
ycy 發表於 2012-8-10 01:46 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

TCL??????{:6_136:} {:6_136:}Really?{:6_175:} {:6_175:}

ycy 發表於 2012-8-11 01:23

入工程模式就知,不過部機畫質其實幾好,性價比高

35ti 發表於 2012-8-11 08:49

Toshiba中港2地的中低檔TV都應是TCL設計及生產的
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 東芝50寸 賣哂廣告8千幾質素點呢?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。