Kyos 發表於 2012-8-15 18:38

回復 19# kityu

想問下師兄ie80用左supertips隔音點?
地鐵用會吾會好吵?

kityu 發表於 2012-8-16 09:39

回復 21# Kyos

我用10 pro + supertips foam 係地鐵, 起碼隔左8成聲...

kityu 發表於 2012-8-16 09:41

回復 20# ming

2個月換一次, 一年要$200-300...好貴{:1_332:}

ming 發表於 2012-8-16 11:12

回復ming

2個月換一次, 一年要$200-300...好貴
kityu 發表於 2012-8-16 09:41 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

一年先300 一d都唔貴

audia 發表於 2012-8-18 18:59

等我用埋手頭上3對 500 試下 400 分別。

多謝分享

史提芬周 發表於 2012-8-19 01:43

COMPLY 耳綿我覺得其實只有使用的前幾日才好聲,用左幾日後,聲音就開始逐日變差.... ....
我通常一對用唔到三個星期就掉。

Namhei 發表於 2012-8-19 08:28

當你認識埋Monster Supertips (Gel)之後, 你會發現Comply其實係一個損友

benjamin 發表於 2012-8-19 21:07

回復 1# 小瑟

大王用乜推IE80 的?

fatkie 發表於 2012-8-23 18:37

耳綿......係唔慳得的. IE80好朋友 Comply Foam T-400

試下用monster supertips, 我覺得仲好同耐用過comply

請問邊度門巿有得賣?
今日入左對 T500, 低音無驚喜。
用緊 JVC HA-FXT90

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

ahnel 發表於 2012-8-24 14:54

其實我一直都唔覺comply有咩禁好聲, 我反而覺得用左係高音仲少左~
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 耳綿......係唔慳得的. IE80好朋友 Comply Foam T-400

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。