cyycyy 發表於 2012-7-27 21:17

呢隻野難唔難推?

grazysos 發表於 2012-7-27 23:35

回復 15# hiyori

當日我有帶TH900,但無時間試自己個隻{:6_137:}

Vaughan分析力好好, 家中冇關要過, 係我心理個關唔到{:6_123:}

WE300B 發表於 2012-7-28 21:03

個晚好開心,有太多 headphone amp 同耳机試拉,搞到我心都亂
理,試得尼部又試吾切果隻,太豈有此理拉,下次吾好垃{:8_368:}! {:8_366:}

WE300B 發表於 2012-7-28 21:06

吾記得多謝各单位及一衆師兄合左尼果試机添,順便扼多果 post 先! {:8_403:}

ahnel 發表於 2012-7-29 22:43

雖然我要負責影相, 但係見到禁多毒品都忍唔住放低相機去試試~{:8_374:}
好開心有機會試吓隻M2TECH headphone amp + pre-amp + DAC, 隻野唔係講笑, 分析力超強, 加埋隻Fortex 900真係無敵, 可惜隻900未run-in, run-in左真係不得了~{:8_369:}

ipodclass 發表於 2012-7-30 12:22

果晚隻 Vanghan 正到差啲就當埸要左我條老命咁擠,好彩個價令我梢為清
醒返啲咋,衣加仲有d緊緊於心懷,如果再平番多少,我真係精操不保架!

話時話,隻 Fortex 900 真係有d料到,d 聲同定位好啖定,密度高得好緊要,
吾知要吾要15k 呢?{:8_395:}{:8_372:}

MakCato 發表於 2012-7-30 12:39

果晚隻 Vanghan 正到差啲就當埸要左我條老命咁擠,好彩個價令我梢為清
醒返啲咋,衣加仲有d緊緊於心懷,如 ...
ipodclass 發表於 2012-7-30 12:22 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

官方建議零售價係$16220...即係呢...{:8_395:}

CLP 發表於 2012-7-30 12:52

無得去好灰{:8_391:}
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: [活動小感][非官方速報]726 發燒耳擴聚會

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。