vho20 發表於 2012-7-23 15:58

[新手求教]SKS-HT890好用嗎? 同一價錢重有咩5.1套裝選擇?

小弟人生第一次買5.1, 希望咁多位ching可以比d意見
小弟budget大概係7k度
amp已選定買onkyo既TX-SR313
喇叭諗緊用唔用SKS-HT890好
想問下CHING們既意見{:1_347:}
同一價錢重有咩5.1套裝選擇?{:1_347:}

vho20 發表於 2012-7-23 20:03

請求高人們比D意見小弟啦{:1_347:}

hui8 發表於 2012-7-23 20:23

我都有興趣黎緊會買5.1玩下, 個價又和你差不多.
去到友誠大廈, 問咗2間公司的意見

1) 當然係買貴喇叭+平AMP啦, 因為喇叭少壞, AMP又會換款
2) 當然係買平喇叭+貴AMP啦, 因為如果買平AMP的話, 佢可能又唔夠火推你依家的喇叭或將來貴的喇叭...

我係問安穚的313和616.....

vho20 發表於 2012-7-23 20:37

回復 3# hui8

真係吹脹{:1_352:}
咁兩間介紹左D咩組合比你?
可以分享下嗎{:1_347:}

hui8 發表於 2012-7-23 21:08

哈哈, 冇呀, 因為我又唔係幫襯, 無謂要人SELL黎SELL去...
頁: [1]
查看完整版本: [新手求教]SKS-HT890好用嗎? 同一價錢重有咩5.1套裝選擇?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。