jessica 發表於 2009-6-13 00:44

毒鬼毒馬咩~!! {:1_256:}...

一百幾拾..cheap-boom-boom 野..

以前玩lo-fi時發現上流/下流問题..

jessica 發表於 2009-6-13 01:05

你D毒{:1_253:}
timmywan 發表於 2009-6-13 00:20 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

睇睇下又發現多一樣你我相同野!!

我都玩過[柯尿周圉su] SP-11 MKII

jessica 發表於 2009-6-13 01:21

-__- '.. 唉!!! 當年傻更更睇完[發蕉音嚮] 買... 點知聽吾到過世...>_< '..

E ...你哥部係咪[利物浦] CD950???

我都玩過850MKII ^__^

jessica 發表於 2009-6-13 09:25

哈..唔知入牆電線用咩好呢..有冇人知? thanks..
matta722 發表於 2009-6-13 08:57 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

如果你問我..我自身實驗所得..

主要是自身條件及睇個人口味/要求等因素!{:1_257:}

以英式单支為例 :V 1.5mm/2.5mm/4mm 主要是生猛/快/低頻勁..

jessica 發表於 2009-6-13 09:40

首先要睇個人口味/要求等因素??

想要 D 乜也??o_O '..

我先可以亂up ^_^

jessica 發表於 2009-6-13 09:48

早晨~!! ^__^

keanureeves 發表於 2009-6-13 11:49

你唔系用MK-S150嘎咩?

jessica 發表於 2009-6-13 21:16

連你都泥埋呢到?~!!!o_O!...

我當然唔系用MK-S150..咁贵買吾起!! -__- '...

米重糸用緊個套爛鬼舊喇叭...
S150 x 3, SS150 x 2, K4 x2 , MX-2500 x 1 ,VX75 MKII x 1 (center-sub)

cheap cheap De 有聲會叫..好過茂 -__- '..

同你套一樣係M&K

不是MK..不要搞错!!! {:1_332:}

kingyan 發表於 2009-6-23 17:28

4425{:6_178:}

jessica 發表於 2009-6-30 22:38

..在街上執樹皮為生...今天终于在街上執到個纸袋..
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
查看完整版本: C-9心態..見平就買..人有我有..有聲會叫小型組盒

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。