chhanthony 發表於 2012-7-18 17:37

Fuman兄嘅屋企係我去過咁多家訪中最鍾意{:1_351:}

joelcan 發表於 2012-7-18 17:50

一路以來, 唔少人都知道我地科林上既一位大佬前輩級人馬 FUMAN大佬文, 文哥仔既家庭影院係玩得好癲的, 小瑟 ...
小瑟 發表於 2012-7-18 17:07 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

咁近我都唔預埋我{:6_147:}

ropresident 發表於 2012-7-18 17:53

回復 7# 小瑟

呢d咪就係甘苦與共囉.
雖然我打report打得好少, 文筆又差, 所以會好辛苦; 但係正正因為有苦先會有甘, 亦係我最享受既地方之一 {:6_211:}

ykluk 發表於 2012-7-18 17:54

等咗咁耐終於都出到嘢喇大王~~!!! {:9_407:}

ropresident 發表於 2012-7-18 17:54

回復 10# Lok80

你套野turn下都一樣咁正{:6_193:}

ropresident 發表於 2012-7-18 17:55

回復 14# ykluk

唔好話我知已經係半年前既家訪黎......

ykluk 發表於 2012-7-18 17:57

回復ykluk

唔好話我知已經係半年前既家訪黎......
ropresident 發表於 2012-7-18 17:55 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

都唔係好耐啫, 5月21日上去~~!! {:9_421:}
估唔到我同九爺做咗"六九二爺".......{:8_398:}

truncate 發表於 2012-7-18 18:00

我都想試試呢隻座地的威力....

ropresident 發表於 2012-7-18 18:03

回復 17# ykluk

你排行第一仲唔好咩{:6_220:}

coco123k 發表於 2012-7-18 18:03

真係好有影院FEEL{:9_407:}
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 萬世毒王 – Fuman的私人影院

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。