mike384 發表於 2012-7-3 00:05

蝶蝶不休

大熱天時, 真行到身水身汗~影蝶都真係好要求體力的~{:8_362:}

circleli 發表於 2012-7-3 06:39

靚相 {:6_193:}

人生如夢 發表於 2012-7-3 07:06

尾2個張好靚{:6_193:}1

Andyfai 發表於 2012-7-3 10:43

辛苦哂{:8_403:}

queenielamok 發表於 2012-7-3 13:57

好靚呀!{:6_193:}

ysl 發表於 2012-7-3 14:20

俾足十分你,可以嗎?{:6_175:}

mike384 發表於 2012-7-3 14:51

俾足十分你,可以嗎?
ysl 發表於 2012-7-3 14:20 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

大C肯畀我十分當然好,但就我驚受唔起呀~{:8_374:}

呢度係水口呀~尋日落埋籮箕灣但白果了, 有隻達摩又快又盛, 未停過~~~
見到隻沾邊裙可惜一換返TELE佢就走人...{:8_365:}

朋友幫我影的籮箕灣證據相一張~{:8_384:}

ysl 發表於 2012-7-3 16:09

大C肯畀我十分當然好,但就我驚受唔起呀~

呢度係水口呀~尋日落埋籮箕灣但白果了, 有隻達摩又 ...
mike384 發表於 2012-7-3 14:51 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我因應呢度評分準則,修正我評分個把呎,你呢批相已達「十分」{:6_193:} ,況且我嗰 d 鬆郁濛相,各師兄們也俾足10分{:6_238:} ,當然個類「龍友相」一定張張10分兼為精華帖!{:6_127:}
你明我意思嘅{:6_165:}
達摩沾邊裙嗰度唔少,再去一定影到,加油!{:6_195:}

睇見你張玉照,發覺你好「科」喎!{:6_174:}

mike384 發表於 2012-7-3 17:28

我因應呢度評分準則,修正我評分個把呎,你呢批相已達「十分」 ,況且我嗰 d 鬆郁濛相,各 ...
ysl 發表於 2012-7-3 16:09 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

評分標準我認為人人唔同, 覺得好就好, 但就認為冇必要去因應當地的標準改自己把尺的.
不過Y兄的相有好多都令我羨慕不矣, 我諗把尺點SET你都係10分, 如果可以的話, 我希望Y兄可以繼續用你平時個把呎去評我D相.
意義唔係幾多分, 而係自己有冇進步.

我都順便係度講下, 我自問都係新仔一名, 不論資歷技巧, 都冇資格同人打分, 但見到靚的, 米畀D分去鼓勵下LOR, 但畢竟攝影的世界太大了, 我懂得的太少.冇分個D只係小弟未懂得去欣賞, 請大家唔好見怪.{:8_387:}

bigair 發表於 2012-7-3 18:37

精彩呀!!{:6_193:}{:6_193:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 蝶蝶不休

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。