akira11092 發表於 2012-6-28 10:48

關於藝特影音架 model: 11-E630A

小的爬文睇中藝特影音架 model: 11-E630A
怕買錯買貴, 用緊既師兄可否分亨下其質素及可否 PM 當時入手價呢 ?
Thank you so much

ginson 發表於 2012-6-28 11:27

剛買入11-E630A-2B (1M闊),尋日安裝,料真係好足,超過50KG, 結構簡單,不過大陸貨都會有d小問題, 我有粒絲母唔靚,要反轉用另一邊先得,但其他部份手工唔錯,可以自己set高度夠靈活.

師兄去淘寶睇睇啦,服務好好的,不過先問客服有無貨同速遞價錢先落單

reallyfatboy 發表於 2012-6-28 13:40

ching,我想問下每一層有幾高?可唔可以放張相睇下?

akira11092 發表於 2012-6-28 13:50

回復 3# reallyfatboy

我都想知有幾大, 相就大把搵到黎睇但個 size 我都唔知,

ginson 發表於 2012-6-28 15:13

http://img02.taobaocdn.com/imgextra/i2/17658510/T2XIJwXalbXXXXXXXX_!!17658510.jpg

11-E630A Size睇下張圖啦,佢有9個羅絲位,自己除下啦

akira11092 發表於 2012-6-29 11:26

多謝 ginson師兄 資料好詳細
頁: [1]
查看完整版本: 關於藝特影音架 model: 11-E630A

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。