小瑟 發表於 2012-6-20 10:34

呢枝鏡呢個二手價OK嗎??? 定話我其實應該放左7D換 5DII呢????

Canon EF 24-70mm f/2.8L USM 二手價$10000

galleryng 發表於 2012-6-20 11:02

呢枝鏡呢個二手價OK嗎??? 定話我其實應該放左7D換 5DII呢????

換5DIII♪(´ε` )

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

小瑟 發表於 2012-6-20 11:23

5D III太貴了, 真係唔舍得呢~~~~

mike384 發表於 2012-6-20 11:33

呢支野1萬係網上公價, 視乎新唔新, 同賣家熟唔熟lor.
至於買唔買FF, 呢個睇你成個配套同習慣WOR~

yk0823 發表於 2012-6-20 12:00

遲少少上 7DII.... 我等 7DII....!!

nippon 發表於 2012-6-20 12:25

Canon EF 24-70mm f/2.8L USM就出第二代,帥兄等等穩陣。而傳聞7D就出第二代,要放就快啦!

沙煞比 發表於 2012-6-20 13:57

大王有咩鏡呀?
一萬銀差唔多啦......有無保養?

nippon 發表於 2012-6-20 14:40

Only sell $8700......$10000 too expensive!{:1_332:}

http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=1490098

小瑟 發表於 2012-6-20 15:39

遲少少上 7DII.... 我等 7DII....!!
yk0823 發表於 2012-6-20 12:00 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
7D II好咩好???

yk0823 發表於 2012-6-20 15:46

回復 9# 小瑟

傳聞係FF入門機 價錢等同7D出時約萬零元要到9月才知真相我部 50D 7D 到時才放
頁: [1] 2
查看完整版本: 呢枝鏡呢個二手價OK嗎??? 定話我其實應該放左7D換 5DII呢????

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。