gikifk 發表於 2012-6-17 08:46

回復gikifk

用到 壹 兩年都話算丫, 兩三個月就壞, E-mail 佢地又唔覆........ ...
henry2000 發表於 2012-6-17 08:29 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

無保用又無代理,有嘜事都幾煩,不如叫76做代理喇

gikifk 發表於 2012-6-17 11:18

因為76成日辦團購{:1_345:}

jeremymak 發表於 2012-6-17 12:34

因為76成日辦團購
gikifk 發表於 2012-6-17 11:18 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

係啦

henry2000 發表於 2012-6-17 13:08

回復 13# jeremymak

係咪好多師兄都係受害者??

nelsonchow 發表於 2012-6-17 14:16

冇保水貨又多ching話佢壞,我會consider返winner都吾再諗佢

henry2000 發表於 2012-6-17 14:55

回復 15# nelsonchow

師兄您用緊 Winner 啲机? 我有用 鍾神前後級, 都算抵用.

jeremymak 發表於 2012-6-17 14:57

回復 14# henry2000

我吹下{:1_262:}

Gorgeous 發表於 2012-6-17 15:12

ruri 發表於 2012-6-17 15:17

真的這麼糟糕?

tontontony 發表於 2012-6-18 11:11

我覺得買電器/影音野都係有小小撞彩
同一產品 有d好快壞,有d人用10年都唔壞
xpa-5 我都係用家~ 我都聽到有ching 話壞
我果部既 led 都有時著有時唔著,但我出e-mail 比us 佢第2日就覆我話寄 parts 比我~連部機幾時買都冇問....
當然依d係小問題,可能去到大問題佢地會唔抽唔彩,都唔出其
但咁既價錢真係冇咩選擇!
買大牌子而且有香港代理既後級當然好~
但貴好多囉~~一分錢一分貨姐~
頁: 1 [2]
查看完整版本: emotiva summer sale

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。