AST(Gym) 發表於 2010-7-28 01:14

回復 140# yueming1004

嘩....前中置加埋都係1.4K    性價比好高{:6_193:}

kojitamaki 發表於 2010-7-30 16:58

Ching,

is it typing error? you mean 1.4K or 14K ah ???

It may not possible to cost 1.4K for 3 speaker ..

AST(Gym) 發表於 2010-7-30 17:04

回復 142# kojitamaki
是14K... 打錯=.=

yueming1004 發表於 2010-7-30 19:46

哈哈~~係我打錯先,SORRY{:6_136:}係14K

AST(Gym) 發表於 2010-8-23 02:43

個LS系烈好似係冇後置 定係用返LS40{:6_141:}

yueming1004 發表於 2010-8-23 14:36

回復 145# AST(Gym)

係呀,LS系列無出後罝,所以我訂左8320做後罝,下個月中就到喇{:6_128:}

AST(Gym) 發表於 2010-8-23 14:59

回復 146# yueming1004

係咪依隻咁上下外型架               一定要掛牆架WOW同埋依隻好大聲架{:6_192:}   如果冇隔音小心比人投訴呀{:6_200:}

AST(Gym) 發表於 2010-8-23 15:03

仲有師兄可唔可以透露下8320 how much for each呢{:6_189:}我都想換後置,睇下玩唔玩得起先{:6_122:}依隻睇戲一定正啦

yueming1004 發表於 2010-8-23 15:45

回復 148# AST(Gym)

哈哈~~就係尼隻,無錯一定要掛牆,上左牆之後會20度斜向下,我都想試下同一牌子音場會唔會連貫D,
所以計畫買後置時只揀JBL,同埋係海洋試聽時雖然佢無LS系列同場試聽,但係聽得出8320同其他JBL風格相近,
加上我屋企會將後置上側牆,剛好斜向皇帝位,所以就揀左佢喇{:6_167:} 仲有就係8320每隻$2100相當低玩

AST(Gym) 發表於 2010-8-23 16:08

@!)) 有咁既質素真係好抵玩喎!! JBL性價比真係好高唔知師兄D喇叭線諗住入牆定走膠槽呢 我見好多戲院都係用佢,不過戲院果D就係8340OR8350
頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20
查看完整版本: 幾經變化的小形影院(JBL+OPPO+SONY+ONKYO(加入了Mcintosh)P.1

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。