ram 發表於 2012-5-25 13:38

終於換齊Shell高達香晶座

- 發送自我的 GT-I9100 大板凳應用

teddyng637 發表於 2012-5-25 13:50

你咁快就換齊晒! {:6_193:}{:6_193:}

ram 發表於 2012-5-25 14:09

回復 2# teddyng637

原本冇咁快, 但星期日去到南昌街個間油站入油, 我話$400 V Power & 換禮品, 個uncle問我換邊個, 我話要"高達", 然後佢又問其它個D唔換呀? 我見佢咁問就借D意講咁換埋"楂古"啦,{:6_175:}原本都諗住就咁算, 點知佢又走埋來問"地台"唔換呀? So........一次換晒{:6_174:}

Lok80 發表於 2012-5-25 15:26

{:6_193:}{:6_193:} CHING好野!!

dickchan 發表於 2012-5-25 17:55

Good {:6_193:}我都等緊同事幫我換

dragonyam 發表於 2012-5-25 22:14

Good...{:6_193:}

teddyng637 發表於 2012-5-26 01:36

回復teddyng637

原本冇咁快, 但星期日去到南昌街個間油站入油, 我話$400 V Power & 換禮品, 個uncle問 ...
ram 發表於 2012-5-25 14:09 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

咁好嘢! 可能果間油站無乜人換..............{:6_195:} {:6_195:}

chakat 發表於 2012-6-6 22:34

咁好嘢! 可能果間油站無乜人換..............
teddyng637 發表於 2012-5-26 01:36 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

好似真係唔多人換嗎?我雖然都係高達迷。。。我都冇換。。。

teddyng637 發表於 2012-6-7 00:19

好似真係唔多人換嗎?我雖然都係高達迷。。。我都冇換。。。
chakat 發表於 2012-6-6 22:34 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

點解呢? {:6_141:} {:6_141:}

player 發表於 2012-6-7 01:51

幾過癮喎 ....{:1_257:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 終於換齊Shell高達香晶座

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。