boybe 發表於 2012-5-20 22:09

買新電視HX850 46"

各位大佬,小弟要買部新電視{:6_208:} ,梳化同櫃有8'距離,決定46"(再上太貴{:6_209:} )
我有以下擔心{:6_194:}
1)我未有$$$體驗AMP嘅世界...想買部5.1搭下BDV-N590BDV-N590$-#$()如何?
2)副3D眼鏡,過兩年壞左會唔會無得買返{:6_187:}
3)無錄影噃....
4)百記個Sales話個底座遲d會無得"送"堅乎?
5)$-!*)))跟AR天線x1,AR HDMI x2, Sony HDMI x2抵乎??
大家請"刮"醒我等我下定決心{:6_208:} !!!
Thank you very much~

rlwk2009 發表於 2012-5-20 22:30

8呎睇 46吋會唔會細咗啲呢{:6_175:}

kayulai 發表於 2012-5-20 22:42

HX920{:6_193:}
Better than HX850

timehill 發表於 2012-5-20 22:49

60”諜冇問題啦

boybe 發表於 2012-5-20 23:00

60"$$$$$$$$$${:6_206:}
920都考慮過~但1)日製2)有新買新3)底座 已征服我...

andymy 發表於 2012-5-21 00:13

8呎睇 46吋會唔會細咗啲呢
rlwk2009 發表於 2012-5-20 22:30 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

8呎 + 46吋 = 細呢 !!

hkbeachboys 發表於 2012-5-21 11:09

HX850 可以Support所有model Sony 3D眼鏡,如果將來出新款就唔知啦 {:9_407:}
Sony一樓都冇得錄影,加部Magic TV咪掂囉{:9_429:}
之前喺CMK,個 sales 都係咁話底座遲d會無得"送"
我就喺CMK買,同Sonystyle 46" HX850 $18880 package一樣,但平十條紅衫魚{:9_436:}

希望可以幫到師兄啦

cello13814 發表於 2012-5-21 11:17

點解唔考慮LG 47" 6500?我上星期在百記睇過,睇平靜畫面兩部差不多,但一睇高速移動的畫面就高下立見,加上LG 用戲院的3D 眼鏡及可錄影,方便好多

mitsume 發表於 2012-5-21 22:31

HX850 可以Support所有model Sony 3D眼鏡,如果將來出新款就唔知啦
Sony一樓都冇得錄影,加部Mag ...
hkbeachboys 發表於 21/5/2012 11:09 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

how many 3D glasses you got?

hkbeachboys 發表於 2012-5-22 09:46

how many 3D glasses you got?
mitsume 發表於 2012-5-21 22:31 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我係第二水先買,所以得兩副眼鏡 {:8_365:}
BTW, 宜家Sony online store又冇貨啦,真係有買襯手 {:8_390:}
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 買新電視HX850 46"

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。