manKi 發表於 2012-5-13 09:55

AET HCR EVO/ HHS EVD $1xx/ft... 這條比subwoofer 唔錯 {:6_182:}
Pioneer 分析力,力度表達都強,AV AMP 電源線值得預算多點,口味配合比較重要

kefana 發表於 2012-5-13 10:01

回復 30# kei68

好似秋業原有。

不過連工包料一定過左我報比你個budget.起碼收你2.8k.

因為條線佢地賣緊$280/呎。

其實條線用靚頭尾唔難整。

唔係你自己買料,我幫你整。

ueti 發表於 2012-5-13 10:33

想買現成電源線

回復 27# kei68

重有一條cp值高既線,sommer 4mm.

$120/M.係1m 唔係1呎    唔好睇佢平,插amp同十仔都ok.

不過好似太好賣,無貨

我都系想試下條sommer 4mm, 唔知除左西九仲有邊度有得賣?佢地經常無貨。sommer 4mm用什麼英式頭尾好?ching請指教。

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

kei68 發表於 2012-5-13 10:52

回復 32# kefana

真的可以嗎?? 如果整條1.5M JPS + MS頭 WATTAGE尾, 料連手工要幾錢同埋幾時拎得, THX

kefana 發表於 2012-5-13 11:00

回復 33# ueti

聽d 師兄講要用wattgate金頭尾先發揮到水準。

頭尾都成千,好la利

ueti 發表於 2012-5-13 11:42

想買現成電源線

仲諗住幾舊水學人玩下pc,原來都要幾大投資下。
可否推介PC for Mk350 II和Onkyo 5509 amp. 想each under 1k

avlam 發表於 2012-5-13 11:45

仲諗住幾舊水學人玩下pc,原來都要幾大投資下。
可否推介PC for Mk350 II和Onkyo 5509 amp. 想each under 1 ...
ueti 發表於 2012-5-13 11:42 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

師兄啲玩具咁正,唔好 side 左佢好喎!{:8_369:}

szetojason 發表於 2012-5-13 12:21

回復 1# kei68

ching会唔会考滤2手?2手区有$1xxx既JPS放,唔知賣左未

ueti 發表於 2012-5-13 12:54

想買現成電源線

師兄啲玩具咁正,唔好 side 左佢好喎!{:8_369:}

Ching 推薦下應該用咩PC好?thanks

avlam 發表於 2012-5-13 13:02

Ching 推薦下應該用咩PC好?thanks

- 發送自我的 iPhone
ueti 發表於 2012-5-13 12:54 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

師兄用緊咩 bd 機呢?
頁: 1 2 3 [4] 5
查看完整版本: 想買現成電源線

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。