yuppi 發表於 2012-4-30 17:58

回復yuppi

一早收到鳥 之前有事既ching 都好似唔想講出黎咁

我都希望大家明白呢個世界上係 ...
adamkong 發表於 2012-4-30 17:30 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

有次"神"叫一個俾佢"摸"過機既 Ching 攞部"摸機"俾佢玩比拚, 結果比拚果陣一開部機即燒, 跟住"神"分附呢位 Ching 吾可以響網上講呢單野, "神"自然會幫佢攞番大陸整番好.......一個月後"神"俾番部機呢位 Ching, 不過燒咗既名貴 FUSE 就要食自己.......{:9_418:}

SOOS 發表於 2012-4-30 18:34

回復 40# waipeng

所以 提醒各位師兄小心有罪
二星期又出神話{:6_186:} {:6_186:} {:6_186:}

adamkong 發表於 2012-4-30 18:54

回復 41# yuppi

神經個神呀{:1_330:}

adamkong 發表於 2012-4-30 18:57

回復 39# PP-HK

音響無 人有呢{:9_422:}

kenny238 發表於 2012-5-1 03:26

見你地d抽水友真係眼火爆{:6_132:} {:6_133:} 人地講套機點升級係個人分享.你地就係甘講神...又話小心又話fuse.關這個帖什麼事.睇見有板友升級要替人地高興,唔係單單打打講人壞話,你地有幾多個見過這個神,未見過這個人就唔好人講你地又講,人地幾多料你地知唔知?對這個人甘唔滿意咪唔好睇佢寫d嘢囉,或自已各得自已好有料個d自已摩步機出來打贏這個神,重要專業d講(用什麼料會出d什麼聲音)用專業性打贏這個神我就話你地有料可以唱人啦,重有fuse果條人兄,甘唔滿意就以後唔好再叫這個神做什麼線,以後都唔會同你做,(見人一個樣.上網一個樣,重要玩分身講同你做線這個人壞話,自已就用佢d嘢)世界上都會有d甘X街人,着數就識拎,做完就唱人.成班冇腦,羊裙心理,有腦果d都唔甘唱人,綱上講說話唔洗責任,什麼是真,什麼是假,什麼是對.什麼是錯.明眼人一睇就明.正一以前d搶鹽人一樣,什麼都唔知又學人根風,同你地講這個(神)唔會比你地這班冇知人影響到.這個(綱)同這個(人)都唔會比你地講兩句就會陷入絕境,這此會比你睇到你地幾傻仔. 想講就係甘多. 班冇腦白痴抽水友可以攻擊我,不過攻擊我就正明我講d嘢係無錯.來攻擊我啦{:6_190:}( 明串你地)這班冇腦白痴以為有錢買器材就以為自已係高手,對面綱站以為唱黑就可以帶人走,做d下三留手段d人. 來攻擊我啦,{:6_174:} 吹咩

edlsang 發表於 2012-5-1 08:42

上得 76 , 吾係争吵及論斷別人網..........
請大家互相尊重!{:6_183:}

edlsang 發表於 2012-5-1 08:42

回復 45# kenny238

{:6_162:} {:6_162:} {:6_162:}

kimcity 發表於 2012-5-1 09:37

見你地d抽水友真係眼火爆人地講套機點升級係個人分享.你地就係甘講神...又話小心又話f ...
kenny238 發表於 2012-5-1 03:26 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

呢位好激動的師兄:有D嘢我要澄清一吓先!

第一:我就係燒fuse事件的主角,而且要講我一早已經可以講!

何需要用分身講呢?小弟只是曾經同友人呻過,寫係佢自己寫的,與我無關!

第二:我從來無話過對心兄幫我改的機同造的線不滿意,相反係好滿意!

第三:而且由那單事件開始,我也無作過任何評論!(任何論壇)

第四:我係有比錢的,點解會叫做攞著數呢?

最後,請你清楚發生咩事先好發炮! thx

jt24 發表於 2012-5-1 10:07

一定要上嚟參觀試聽啦!{:6_182:}

米赫洛域 發表於 2012-5-1 11:10

小弟都好小出聲
玩hi fi吾好咁激動
有時回覆過左火位喇,開囗埋口就話人白痴
始終大家討論
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
查看完整版本: 摩改姊妹花終相聚了

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。