小瑟 發表於 2012-4-27 23:04

[Hdav遊戲] 送出二本 "耳機達人頭中日記I" (有勝出者)

Hdav出版了一本名為 "耳機達人頭中日記I" 經已出版, 各大書報攤有售!

而本書由avMan著作, 記錄了其玩機, 換機, 血淚辛酸史, 絕對值得耳機迷珍藏, 依家佢地決定送出二本比我地76耳機版版友, 只要大家最快以回覆形式道出 "點解你最想得到以下日記",我地就會係4月30日星期一下午12:00選出最令人覺得有誠意既二位版友, 成為今次遊戲幸運兒, 大家如果想免費得到呢本由avMan親自撰寫既耳機日記, 就快快手回覆參加勒!!!!

嗚謝:HdAV(www.hdav.net)
全港唯一雙認證家庭影院實戰月刊:THX & ISF;發行區包括港澳、星馬及台灣

TonyTDK 發表於 2012-4-27 23:08

回復 1# 小瑟

因為我想學多D有關耳機既野....等我可以係Hi Fi 界擴展視野...為我將來既Hi Fi 之路打入強心針!
    我需要耳機.....耳機係我既戀人....佢為我帶來美妙的音樂...動人心靈的幻想空間
    透過呢本日記 一定對我將來幾十年既耳機之路有幫助!

edlsang 發表於 2012-4-27 23:09

我好小換耳機、但支持大家參與..........{:1_338:}

circleli 發表於 2012-4-27 23:11

我部S2 就係欠個耳機.....入黎支持碰下運氣 {:6_190:}

kungfutown5 發表於 2012-4-27 23:32

{:8_394:}支持{:8_403:}

szacboy 發表於 2012-4-27 23:40

純粹支持!!

只想大家學到嘢!

alexming0101 發表於 2012-4-27 23:41

想吸收及了解多一些耳機用家的心得分享,從而提升自己對耳機的知識及興趣{:9_421:} {:9_417:}
支持支持{:9_425:} {:9_426:}

countryboyhk 發表於 2012-4-27 23:41

無阿, 我純粹想睇下作者呢段耳機燒錢歷程, 觀摩下佢有幾大出血, 流左幾多殼眼淚咁. 當然, 有埋佢 D 中過伏既經歷就最好喇 ! {:1_351:}

rockerlam 發表於 2012-4-28 00:04

$18本,我都會買本支持一下,因為飲水思源,隨身聽和耳機係我玩HI-FI既根。

teddyng637 發表於 2012-4-28 00:07

因為睇書可以增加對耳機一些新知識, 從而可以改善一吓自己對耳塞/便攜式耳機加深認識...............{:6_142:}{:6_142:}
頁: [1] 2 3
查看完整版本: [Hdav遊戲] 送出二本 "耳機達人頭中日記I" (有勝出者)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。