LAWSON 發表於 2009-4-14 18:13

東京箱根八天 Part 2

玻璃之森,品之木一之湯,御殿場outlet,富士急&Thomas Land

LAWSON 發表於 2009-4-14 18:21

1# LAWSON
玻璃之森 徒步過一之湯只係5分鐘

LAWSON 發表於 2009-4-14 18:34

2# LAWSON
一之湯算係幾出名既旅管集團,箱根有成七八間分店遍怖各箱根地點,網上訂位方便清晰,價錢重幾平添
揀品之木既原因係新星之王子同玻璃之森,亦近御殿場 outlet,第二朝起身唔洗趕得咁緊要,唔好處係可能冇位坐

LAWSON 發表於 2009-4-14 18:45

3# LAWSON
御殿場outlet算係東京最大既outlet,場內要分東西翼,要過大橋,重有摩天輪

LAWSON 發表於 2009-4-14 18:53

4# LAWSON
去富士急主要係為左帶阿仔去thomas land,不過今次功課做唔足, 唔記得再check下個閂門時間. 攪到去到得一個鐘玩,連行下個場既時間都冇.
gundum館,戰略迷宮一眼都睇唔到.唔好話要玩. 走果時亦因為唔知時間
由御殿場outlet再去富士急,由於時間關係相信好小人會咁去.自己只係搵到d乘車時間表同大約地點,但係最後都成功去到.去箱根之前已嚮新宿西口小田急服務部book左7點幾鐘車走,但係果度其實收5點,根本冇野可以行.兩個幾鐘點頂.好彩最後有架加型thomas shuttle比我地上到,而且可以前後兩個連住坐,唔係就真係失敗

ssss41357 發表於 2009-4-14 20:03

閃閃下果D咩黎嫁? {:6_175:}

LAWSON 發表於 2009-4-14 21:33

閃閃下果D咩黎嫁? {:6_175:}
ssss41357 發表於 2009-4-14 20:03 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
玻璃來的, 係我影得衰, 本身係好閃的

ssss41357 發表於 2009-4-14 23:28

一粒粒既玻璃?

邊關影得好唔好事呢~ {:1_259:}

LAWSON 發表於 2009-4-15 01:06

8# ssss41357

係呀,一串串既玻璃串

導演 發表於 2009-4-15 18:08

個個都有出 trip...great !!
頁: [1] 2
查看完整版本: 東京箱根八天 Part 2

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。