afraiding 發表於 2012-4-23 01:38

我想請問. 我係套裝 BDV E880 點上BRAVIA

我去左買左個上網USB 手指
但係插入機後佢話不相容
我要點先可以上到佢個BRAVIA
同埋BRAVIA 係有D 咩睇嫁?

kv10 發表於 2012-4-23 09:02

Ching 你個上網 USB 係唔係 Sony 個隻?因為 Sony 機只用到佢自己隻上網 USB.同上Bravia 係來 update 個 fimeware.

afraiding 發表於 2012-4-23 16:55

回復 2# kv10

@@ 原來要用佢o個d ..
等我重買左個tp 300mhz
咁上去佢o個個bra 係除左 update 重有咩作用
同埋個program 係用黎做咩嫁 ?

kv10 發表於 2012-4-23 17:04

回復 3# afraiding

你要買佢個UWA-BR100售價: HK$580.00 先有 wifi, 唔係就插線.
個 program 有 d 介紹片, 其實無咩特別.

afraiding 發表於 2012-4-23 17:07

回復 4# kv10

下 得d 介紹片
   咁我買黎無咩作用
好彩你話我知姐.

順便一問 你知唔知.
smart tv 好貴. 之後d 供應商出過d tv box .2千左右 你有無用過呀?

kv10 發表於 2012-4-23 17:16

回復 5# afraiding

smart tv, 都唔係好貴姐, 上年我先入左部 sony 40".都有個 bravia, 入面有 d 3d 介紹片. 有其他.
因部電視無得錄影, 所我前年都入左部機訂盒, 去黃金睇睇好平. 1K 留下都有.

我之前都想入套 e380, 點知岩岩停剷又 ps3 入落部 set 無 5.1. 所以最尾入左Pioneer HTZ212BD

afraiding 發表於 2012-4-23 23:52

回復 6# kv10

SMART TV 幾皮
我諗住買個O個D ANDROID TV BOX
頁: [1]
查看完整版本: 我想請問. 我係套裝 BDV E880 點上BRAVIA

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。