vc113 發表於 2012-4-17 06:01

我條紅腸都到左啦~~

上個禮拜係秋記道order 左條紅腸加古河英式鍍銠頭尾,今日終於都有得拎啦.{:6_143:}   因為老細去左旅行, 趕得切放工偷偷地{:6_241:} 拎左返呢插落部5008開左半個鐘頭, 就要去機場接老細機啦.{:6_191:}   
初步用左{:6_157:} 步姐2010 演唱會同陳亦迅2010演唱會試左小小,相比我之前用既northwire 18a double , 呢條腸腸{:6_228:} 係比到我一種好有氣勢同力水既感覺, 音場廣闊左, 改善左northwire 既聲燥問題,人聲比之前出左.不過聽步姐既時候底音好過左小小火位,感覺有d肥{:6_121:} , 可能因為張條northwire 換左落sub 道(之前sub用左部5008既原裝線頂住先{:6_174:} ), 改變左個sub 既聲.   不過所有野都言之上早, 不景都係試左半個鐘多小小, 個感覺真係好初步.睇呢要試多小小同再調教下先得啦. {:6_165:}   

基本上呢條線既有效果係正面既, 不過已我既組合呢計, cp值就可以話冇架啦, 不過係可以頂得住既範圍, 燒賣就燒賣啦. 返正有排用...~~{:6_181:}

謝謝觀看{:6_162:}

kalok6 發表於 2012-4-17 06:31

淨係個尾插都貴過條18a........你咁樣對舊愛實在係太唔公平.....你仲嫌人燥都肥....實在太過份啦{:8_381:}

emuho888 發表於 2012-4-17 07:09

回復 2# kalok6

淨係個尾插都貴過條18a{:6_174:}

bloodkid 發表於 2012-4-17 07:10

good {:9_429:}

guly 發表於 2012-4-17 07:57

{:6_193:} {:6_193:}

edlsang 發表於 2012-4-17 08:03

{:6_193:}{:6_193:}

kmissp 發表於 2012-4-17 08:28

ching,買左幾銀?thx

vc113 發表於 2012-4-17 09:10

淨係個尾插都貴過條18a........你咁樣對舊愛實在係太唔公平.....你仲嫌人燥都肥....實在太過份啦 ...
kalok6 發表於 2012-4-17 06:31 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

冇計啦, 舊愛又點會及新歡呀{:6_138:} 何況本身18a就係之前用呢插ps3既, 只係妹仔一名.....{:6_174:}

vc113 發表於 2012-4-17 09:11

回復 7# kmissp

$#!)){:6_123:}

sunny388 發表於 2012-4-17 10:39

{:6_195:}{:6_196:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 我條紅腸都到左啦~~

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。