rr2012 發表於 2012-4-13 10:39

回復 19# szetojason

玩2高4低{:1_335:} {:1_335:} {:1_335:}

szetojason 發表於 2012-4-13 10:43

回復 21# rr2012

呢條綫真係{:6_193:} enjoy{:6_220:}

rr2012 發表於 2012-4-13 19:29

真的9電鳥{:1_335:} {:1_335:} {:1_335:} {:1_335:} {:1_335:}

rr2012 發表於 2012-4-13 22:54

嘆吓先{:1_333:}

wantf1 發表於 2012-4-13 23:28

回復 1# rr2012

幾多錢呀?師兄,唔方便可以PM我

rr2012 發表於 2012-4-14 00:30

回復rr2012

幾多錢呀?師兄,唔方便可以PM我
wantf1 發表於 2012-4-13 23:28 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

ssp門口價好似造!@%/foot,同我offer咗後1樣!!你可以去問吓!!

coldcall 發表於 2012-5-3 16:57

回復rr2012

唔知ching玩2高4低定4高2低定3高3低呢
szetojason 發表於 2012-4-13 01:47 htt成p://w.post76.com/discuss/images/common/back.gif

Ching 想問下咩係2高4低,4高4低?小弟唔係好明

szetojason 發表於 2012-5-3 17:30

回復 27# coldcall

1102係6芯線,咁就分2條出黎(1正1負)插高音,另外4條(每2條打嗎1正1負)就插低音,就係2高4低{:6_238:}

ropresident 發表於 2012-5-3 17:38

回復 21# rr2012

其實師兄您玩3去3, 再+jumper好過, 而家咁玩會浪費左條線.

coldcall 發表於 2012-5-3 17:53

回復coldcall

1102係6芯線,咁就分2條出黎(1正1負)插高音,另外4條(每2條打嗎1正1負)就插低音,就係 ...
szetojason 發表於 2012-5-3 17:30 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

ching 想問下呢幾種駁法,出黎啲聲有咩唔同?如果係暖厚聲喇叭應該用邊種?小弟無知
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: inakustik ls-1102 DIY

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。